Στον κουβά

Στον κουβά

Εδιναν και έπαιρναν τα σενάρια από µετρ της δηµοσιολογίας. «Θα εξευµενιστεί ο Πολάκης», «θα τα… ρίξει στα όργανα και θα βάλει νερό στο κρασί του», «θα συνθηκολογήσει για τη θέση του γραµµατέα», «θα “φάει” τη Σβίγκου» ή ακόµη «θα επιβάλει τρόικα και προεδρική επιτροπεία». ∆εν το γράφω για να ευλογήσω τα γένια µας, αλλά επειδή αυτή είναι η αλήθεια: Εδώ και δύο εβδοµάδες το Documento ενηµέρωνε υπεύθυνα (γιατί πολύ απλά αυτό προέκυπτε από το ρεπορτάζ) πως ο Παύλος Πολάκης θα το πάει µέχρι τέλους, αµφισβητώντας ευθέως τον Στέφανο Κασσελάκη. Και το έκανε. Το χειρότερο για τους «µύστες» της δηµοσιογραφικής αντανάκλασης όσων αποτελούν µύχιους πόθους τάσεων, φραξιών ή στελεχών είναι πως ό,τι είπαν το είπαν δηµόσια. Από την άλλη θα µου πείτε, δεν είναι και η πρώτη φορά… Β.Μ.

Διαβάστε επίσης

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Δρυός πεσούσης…

Ο… επιτελάρχης του γλυκού νερού

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Βουλή: Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε να αρθεί η ασυλία της για τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη (Video)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter