Στον εισαγγελέα ο δράστης που έριξε καυστικό υγρό στην έγκυο στην Κυψέλη

Στον εισαγγελέα ο δράστης που έριξε καυστικό υγρό στην έγκυο στην Κυψέλη
Ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε νεαρή έγκυο στην Κυψέλη οδηγείται για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021. Ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα. Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον "Ευαγγελισμό". (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Στον εισαγγελέα προσήχθη λίγο πριν τις 12:00 ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, τον οποίο κατονόμασε στην αστυνομία η 25χρονη πρώην σύντροφος του και θύμα της επίθεσης.

Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου με χειροπέδες στα χέρια πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι δύο νέοι είχαν στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τέσσερις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter