Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Έσπασε την κάτω γνάθο της συντρόφου του – Και η πρώην σύζυγος για κατάθεση

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Έσπασε την κάτω γνάθο της συντρόφου του – Και η πρώην σύζυγος για κατάθεση

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του.  Η δημοσιογράφος – θύμα ενδοοικογενειακής βίας μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο ΑΤ Ομόνοιας για να καταγγείλει την κακοποίηση. Μαζί της είχε βεβαίωση από το ΚΑΤ που έγραφε ότι υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Ο δημοσιογράφος (τον οποίον η ΕΡΤ έπαυσε από τα καθήκοντά του μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης) συνελήφθη στον Πειραιά και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του ΑΤ Ομόνοιας, ενώ η σύντροφός του θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ενδοοικογενειακής βίας ζήτησε από την αστυνομία την εγκατάσταση panic button.

Κλήθηκε και η πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι Αρχές κάλεσαν για κατάθεση την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου, ούτως ώστε να δώσει και άλλα στοιχεία. Η ίδια φέρεται να επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν θερμά επεισόδια με τον πρώην σύντροφό της, με την ίδια να μην προχωρά σε καταγγελίες.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Χυδαιότητες Πέτσα: Ειρωνεύεται για το κλείσιμο της Αυγής – «Περαστικά σύντροφοι»

Νέου τύπου ασυλία στους τραπεζίτες – Η κυβέρνηση έκανε νόμο τις επιθυμίες τους ανάγοντας σε υπερεισαγγελέα τον Στουρνάρα

Ρωσία: Γιατί ξηλώνει ο Πούτιν την «παλιά φρουρά» – Αλλαγές στο επιτελείο του υπουργείου Αμυνας για την ανθούσα πολεμική οικονομία

Κασσελάκης: Αν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μαύρο χρήμα, ας βρει άλλον πρόεδρο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter