Στον Άρειο Πάγο η αποκάλυψη του Documento για το παραδικαστικό με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Στον Άρειο Πάγο η αποκάλυψη του Documento για το παραδικαστικό με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, απέστειλε την Τετάρτη το Documento τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, για τα οποία έχουμε στην κατοχή μας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, σχετικά με το παραδικαστικό κύκλωμα με τα πλαστά ποινικά μητρώα.

Διαβάστε σχετικά: «Λευκά» ποινικά μητρώα από… μαύρη τρύπα

Tα δημοσιεύματα απεστάλησαν εν είδει αναφοράς από τους υπογράφοντες, Κώστα Βαξεβάνη και Κατερίνα Κατή, για να γίνουν τα δέοντα καθώς τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη ενός σκανδάλου που πλήττει την «καρδιά» της Δικαιοσύνης, δεν προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της ανώτατης εισαγγελικής αρχής της χώρας για άμεση διερεύνηση της υπόθεσης. Με δεδομένο μάλιστα, όπως ξεκάθαρα προκύπτει από τα επίμαχα δημοσιεύματα, ότι υπάρχουν συγκεκριμένα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία.

Από αυτά προκύπτει ότι μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος έκδοσης πιστοποιητικών, που εμφανίζεται αδιάβλητο και απρόσβλητο, εκδίδονται πιστοποιητικά, που στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουν ελλιπή στοιχεία και στην χειρότερη ψευδή στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει για την απονομή της Δικαιοσύνης ένα αναληθές ποινικό μητρώο.

Διαβάστε σχετικά: Καλύπτουν Άρειος Πάγος και Φλωρίδης το παραδικαστικό με τα πλαστά ποινικά μητρώα;

Κάποιος εγκληματίας μπορεί να μείνει εκτός φυλακής, εμφανίζοντας ένα λευκό ποινικό μητρώο  ενώ άλλοι απατεώνες και επίορκοι μπορούν να πάρουν μέρος σε δημόσιους διαγωνισμούς, να κατέχουν δημόσιες ακόμη και κυβερνητικές θέσεις. Παρά τη σοβαρότητα του θέματος που τινάζει στον αέρα την αξιοπιστία της Δικαιοσύνης ο Άρειος Πάγος, ο οποίος διατάζει κατά καιρούς έρευνες περί όνου σκιάς και ουράς γάτου, δεν έχει διατάξει καμία έρευνα. Ο δε υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος πέρασε έναν Ποινικό Κώδικα με το πρόσχημα ότι θέλει να αυστηροποιήσει τις ποινές και να πατάξει το έγκλημα, κάνει σαν να μη γνωρίζει τίποτα για τον τρόπο που επώνυμοι μένουν εκτός φυλακής.

Το Documento έχει στη διάθεσή του ποινικά μητρώα (από περιεχόμενο δικογραφίας), στα οποία τα πρόσωπα για τα οποία γίνεται η πιστοποίηση, δεν έχουν στοιχεία ταυτοποίησης και το σύστημα αντί να οδηγήσει σε απόρριψη αφού δεν υπάρχουν πρόσωπα με τέτοια στοιχεία, τους δίνει λευκό ποινικό μητρώο.

Διαβάστε επίσης

Greek Mafia: Την ενοχή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κοντογιώργη ζητά ο εισαγγελέας – «Είμαι αθώος, έχω δύο παιδιά» απαντά

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Τέιλορ Σουίφτ: «Εγώ, η άτεκνη γατομαμά στηρίζω την Κάμαλα Χάρις»

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

Κακοκαιρία Atena: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν την Τετάρτη – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter