Στοίχισε ακριβά η έλλειψη του Ophthalmogen στους ασθενείς με βλεφαρίτιδα και ξηροφθαλμία

Εικόνα: Συστήνεται από οφθαλμιάτρους, δερματολόγους και φαρμακοποιούς για την καθημερινή υγιεινή, πρόληψη και θεραπεία της φλεγμονής των βλεφάρων/βλεφαρίδων

Τα παρά-φαρμακευτικά οφθαλμολογικά & δερματολογικά μελετημένα προϊόντα Ophthalmogen είναι η λύση στην βλεφαρίτιδα, την ξηροφθαλμία και τα πρησμένα και ερεθισμένα βλέφαρα για ουκ ολίγους πάσχοντες.

Η έλλειψη που δυστυχώς υπήρξε μέσα στο 2023 έκανε αρκετούς ασθενείς και φαρμακεία να δυσανασχετήσουν όπως αναφέρουν πηγές του κλάδου υγείας.

Εικόνα 3: Spray ψεκασμού των προβληματικών βλεφαρίδων                             πρησμένων βλεφάρων, ερεθισμένων ματιών

                                                                                                                                                                                     

Το περιβάλλον, το μακιγιάζ, οι φακοί επαφής, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, η δερματίτιδα και η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να οδηγήσουν στην κατάσταση των πρησμένων & κουρασμένων ματιών με συμπτώματα βλεφαρίτιδας, μαδάρωσης/τριχίασης και ξηροφθαλμίας όπως: πρησμένα βλέφαρα, προβληματικές-αδύναμες βλεφαρίδες, τσίμπλες, αίσθηση άμμου/ξένου σώματος, φαγούρα, ερεθισμένα μάτια και θολή όραση.

Η μοναδικότητα και η πρωτοπορία της σειράς Ophthalmogen έχει προσφέρει αισθητή ανακούφιση στους ασθενείς οι οποίοι τα έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους. Όσα κολλύρια και αν είχαν δοκιμάσει μέχρι σήμερα, δεν είχαν καταφέρει να βρουν μακροχρόνια ανακούφιση στα οφθαλμικά συμπτώματα που τους ταλαιπωρούσαν; οι περισσότεροι παραδέχονται. Ο λόγος είναι ότι τις περισσότερες φορές το πρόβλημα βρίσκεται στα βλέφαρα.

 

Εικόνα 4: Η Ophthalmogen υγιεινή των βλεφάρων συμβάλει στην διάνοιξη των
μπλοκαρισμένων λιπιδικών αδένων, στην βελτιωμένη άνεση των ματιών
και την επιμήκυνση του χρόνου παραμονής των φακών επαφής στην
οφθαλμική επιφάνεια, που οφείλεται στον έλεγχο της φλεγμονής των
βλεφάρων και την σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ

         

Στέλεχος της Breath Purity φαρμακευτικής εταιρείας του Ophthalmogen δηλώνει ότι λόγω της χρόνιας φύσης της νόσου της βλεφαρίτιδας & της ξηροφθαλμίας, η συνδυαστική χρήση των αυτό-θερμαινόμενων κομπρεσών EYE10 στα μάτια (Βήμα 1ο) ακολουθούμενη από τον καθαρισμό (Naviblef) και το μασάζ στα βλέφαρα με το Gel (Βήμα 2ο) αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας απόλυτα ευεργετικής θεραπείας.

 

Εικόνα 5: Η κατάσταση της υγείας των βλεφάρων & των βλεφαρίδων επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της όρασης, την
αυτοπεποίθηση και την ποιότητα ζωής

 

Η σειρά Ophthalmogen ανήκει στην κατηγορία προϊόντων οφθαλμικής υγιεινής και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για πρόληψη αλλά και για θεραπεία. Προσφέρει ταχεία και μακροχρόνια ανακούφιση στα μάτια από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες. Διατίθεται στα φαρμακεία με παραγγελία. www.ophthalmogen.com      

 Join us at Instagram: https://www.instagram.com/ophthalmogen/