Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Στέφανος Κασσελάκης
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από τους Τομεάρχες του Κόμματος Συμεών Κεδικογλου και Γιώργο Καραμέρο επισκέπτεται το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Επικεφαλής ο Στεφανος Κασσελάκης. Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στα πολλαπλά πύρινα μέτωπα.

Τον συνοδεύουν ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Συμεών Κεδίκογλου και ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Καραμέρος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για την πορεία της μάχης κατά της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει από χθες τη Βορειοανατολική Αττική.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, από χθες βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους των περιοχών που πλήττονται ή κινδυνεύουν, στους οποίους εξέφρασε τη συμπαράστασή και την υποστήριξή του.

«Κουράγιο στους συμπολίτες μας. Στους πυροσβέστες μας. Στους εθελοντές μας. Αυτήν τη στιγμή, τίποτα αλλο…» ανέφερε χθες σε ανάρτησή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter