Στο σπίτι του «κρεμασμένου» δεν μιλάνε για Πόθεν Έσχες

Στο σπίτι του «κρεμασμένου» δεν μιλάνε για Πόθεν Έσχες

Ποιος «φωστήρας» στο Μέγαρο Μαξίμου πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να «σηκώσει» το θέμα του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη; Ποιος, να του δώσουμε ένα βραβείο, μια πορτοκαλάδα βρε αδερφέ. Του γύρισε «μπούμερανγκ» και επανήλθαν στο προσκήνιο τα αδικήματα που επικρέμονται. Αυτό της ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Έσχες και της κατοχής εξωχώριας εταιρίας. Στην πιάτσα τις λένε offshore…

*** Η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έως και τον Μάρτιο του 2015 μετείχε στην εξωχώρια εταιρία, Eternia Capital Management, η οποία δεν δηλώθηκε ποτέ, όπως έπρεπε. Παρά τις φωνές από τα «παπαγαλάκια» και την επίθεση κατά του Documento από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, η δημοσίευση των Paradise Papers από τη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων, icij.org, υποχρέωσε την «πρώτη κυρία» να παραδεχτεί τη συμμετοχή της σε αυτή. Άλλο που ποτέ δεν κλήθηκε επί της ουσίας να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού είπε ότι η εταιρία ήταν ανενεργή από το 2012 και παραδέχθηκε επί της ουσίας ότι έκλεισε το 2015.

*** Ανεξάρτητα από την παραδοχή της ή όχι, η εταιρεία έκλεισε όντως τον Μάρτιο του 2015 και γι’ αυτό υπάρχουν αποδείξεις. Γιατί λοιπόν δεν φάνηκε η εν λόγω offshore στο Πόθεν Έσχες; Μήπως διότι ήταν παράνομο; Ακόμα και με το νομοθετικό πλαίσιο που ίσχυε πριν την ψήφιση της ρύθμισης που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016;

*** Μέσα στην τρέλα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, κανένα ΜΜΕ δεν άσκησε, τότε, έλεγχο και κριτική, ως όφειλε, στο πρωθυπουργικό ζεύγος και έτσι το αποτέλεσμα σήμερα είναι να μπαίνει στο στόχαστρο της Πειραιώς και των Πετσωμένων sites ο Στέφανος Κασσελάκης για τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας.
Δυστυχώς, για τον Κυριάκο όμως, ο κόσμος και κυρίως ο νεαρός κόσμος ενημερώνεται πλέον από τα social media. Ας κάνει ο ίδιος μια βόλτα να δει τι γράφεται για το Πόθεν Έσχες του. Ας τον ενημερώσει ένας συνεργάτης του, τόσους πληρώνει εκεί στο Μαξίμου.

*** Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ενώ φωνάζουν για το Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη, πάνε για να δώσουν παράταση στην υποβολή των σχετικών δηλώσεων.

*** «Μας πρήξατε» με το Πολυτεχνείο 40 χρόνια είπε η Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Νίκου Γκελεστάθη. Ότι όλοι αυτοί σαν τη Γκελεστάθη έχουν μένος με το Πολυτεχνείο το ξέρουμε, δεν είναι κάτι καινούριο, απλά πλέον με τον Μητσοτάκη, το γόνο βεβαίως βεβαίως, το φωνάζουν κιόλας.

*** Ας τον βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά; Αμαρτία είναι…

*** Δεν τους έφταναν οι έδρες, τώρα ρημάξανε και τις αφίσες; Αφίσα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 αντιγράφθηκε από τη αντίστοιχη της Νέας Αριστεράς. Εκτός αν μαζί με τους βουλευτές και δεκάδες άλλα μικρότερα στελέχη αποχώρησε από την Κουμουνδούρου ο γραφίστας της Νεολαίας. Αλλά από την άλλη από το 2009 μέχρι σήμερα σε Νεολαία; Δεν μεγαλώνει αυτός;

*** Δεν βρέχει στο Μετρό, ξερόλες όλοι. Σύστημα δροσισμού των επιβατών είναι…

*** Την προσοχή σας, λίγο. Διαβάστε λίγο τι γράφει ο Ξενοφών Κοντιάδης, γιατί πραγματικά όταν έχεις να κάνεις με το κράτος Δικαίου δεν παίζεις…

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter