Στο κόμμα της Λατινοπούλου ο γραμματέας οργανωτικού επί Σαμαρά

Στο κόμμα της Λατινοπούλου ο γραμματέας οργανωτικού επί Σαμαρά
Φωτογραφία Facebook

Στη «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου προσχώρησε πριν λίγες μέρες ο οργανωτικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνος Κόλλιας, προκαλώντας έντονες «παρασκηνιακές συζητήσεις» στη γαλάζια παράταξη.

Δείτε επίσης: Νέα Δημοκρατία: Μια παραίτηση που πόνεσε το κόμμα

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας που θεωρούνταν πρόσωπο που ανήκε στο κύκλο του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού, είχε παραιτηθεί πριν λίγο διάστημα από τη Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας για άλλη μία φορά τη σύγκρουση που υπάρχει μεταξύ κεντρώας και δεξιάς πτέρυγας. Σημειώνεται ότι η συζήτηση για τα ταυτοτικά ζητήματα του κυβερνώντος κόμματος δεν έχει «κοπάσει», παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κλείσει.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη, o οποίος μιλώντας στα Παραπολιτικά (12/9), είπε για τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας, ότι «δε θα υφίστατο η κα. Λατινοπούλου, ούτε ο κ. Βελόπουλος, εάν ήταν στο σωστό ιδεολογικό δρόμο η Νέα Δημοκρατία». Κορύφωση της σύγκρουσης στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης θα αποτελέσει η συζήτηση για την επιλογή του νέου προσώπου που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας, με την σαμαρική, δεξιά πτέρυγα του κόμματος να ζητάει πρόσωπο από την «ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κανένας δεν είναι ανώτερος του καταστατικού» είπε η ΠΓ στον Κασσελάκη – «Είμαι εδώ» λέει ο ίδιος – Όλο το παρασκήνιο

Τα χαμένα κονδύλια της κατάρτισης

«Εσείς θα βρείτε τον τρόπο…» – Το μήνυμα της Λαγκάρντ στις κυβερνήσεις της ΕΕ για την έκθεση Ντράγκι

Ο Ζελένσκι έστησε παγίδα στο Κουρσκ αλλά έπεσε μέσα

Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Σχολεία: Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα στις 27 Σεπτεμβρίου

Λύθηκε το μυστήριο: Τι προκάλεσε τα σεισμικά κύματα που δονούσαν τη Γη επί 9 ημέρες το 2023 (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter