Στο Ελ Πάσο ο Μαρινάκης, μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’ από το ματς με την Καλλιθέα

Στο γήπεδο του Ελ Πάσο στην Καλλιθέα βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού Β’ να αποχωρήσει από τον αγώνα με την τοπική ομάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Το πρώτο ημίχρονο στο ματς του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 ολοκληρώθηκε κανονικά και οι ερυθρόλευκοι δεν βγήκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ πήγε στα αποδυτήρια, παρέμεινε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Βάσει των κανονισμών το παιχνίδι θα το πάρει στα χαρτιά η Καλλιθέα, ενώ από τον Ολυμπιακό Β’ θα αφαιρεθούν βαθμοί και θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Χαρακτηριστικά στο άρθρο 21 του ΚΑΠ αναφέρεται:

Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, (τιμωρείται) με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια».