Στίβος: «Ιπτάμενος» ο Καραλής στον τελικό

Στίβος: «Ιπτάμενος» ο Καραλής στον τελικό

«Πετώντας» προκρίθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής στον αυριανό τελικό του επί κοντώ: τέσσερα άλματα, όλα επιτυχημένα, με τελική επίδοση 5,75 μ. και πρωτιά στον προκριματικό, αφού οι υπόλοιποι αθλητές έριξαν τον πήχη τουλάχιστον μία φορά.

«Πιστεύω στο μετάλλιο και το θέλω πολύ, έχω εξαιρετική ψυχολογία», δήλωσε ο νεαρός πρωταθλητής. Ανάμεσα σε αυτούς που αποκλείστηκαν ήταν ο Ολλανδός Φλόον, με φετινό 5,91 μ., ενώ ο ασυναγώνιστος Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο σπρίντερ Γιάννης Νυφαντόπουλος προκρίθηκε στα απογευματινά ημιτελικά των 60 μ., με χρόνο 6.72, αν και έμεινε 6ος στην προκριματική σειρά όπου έτρεξε.

Ο Κώστας Δουβαλίδης έτρεξε τα 60 μ. με εμπόδια σε 7.91 και κατετάγη 20ός στο σύνολο. Η Αναϊς Καραγιάννη τερμάτισε 8η στη σειρά της στο ίδιο αγώνισμα (8.34) και αποκλείστηκε, ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου υπέστη θλάση και δεν εμφανίστηκε στον αγώνα.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, η Κατερίνα Στεφανίδη θα διεκδικήσει θέση στο βάθρο του άλματος επί κοντώ, που αρχίζει στις 6.05 μ.μ., ενώ αύριο το πρωί (9.10) θα διεξαχθεί ο τελικός του μήκους με τον Μίλτο Τεντόγλου. Η ελληνική αποστολή πανηγύρισε χθες το ασημένιο μετάλλιο του Νικόλα Ανδρικόπουλου στο τριπλούν, με επίδοση 16,58 μ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter