Στίβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε τη Φιλτισάκου!

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε η πρωταθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια προπόνησης σε δημόσιο δρόμο στο Άστρος Κυνουρίας. Η Φιλτισάκου τραυματίστηκε στον ώμο και στην πλάτη και υποβάλλεται σε εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει σοβαρότερο κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την αθλήτρια είναι 95 ετών! Το ατύχημα έγινε γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης και η Φιλτισάκου συνοδευόταν από τον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, ο οποίος τη μετέφερε στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Η σοκαρισμένη κοπέλα διακομίστηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης για εξετάσεις.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιολογηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις», δήλωσε ο Κεφαλόπουλος. «Θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα αν θα είναι σε θέση να προλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βάδην στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει».