Στις 9 Ιουνίου έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δυναμώσει ο λαός, ο εργαζόμενος και τα παιδιά του!

Στις 9 Ιουνίου έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δυναμώσει ο λαός, ο εργαζόμενος και τα παιδιά του!

Στις 9 Ιουνίου έχουμε μια ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, ξανά! Όσοι βιώνουμε την ακρίβεια και ότι ο μισθός δεν φτάνει ούτε μέχρι τα μέσα του μήνα. Όλοι όσοι οργιζόμαστε με την γενοκτονία στην Γάζα, με τα μάτια μας να είναι στραμμένα εκεί, βροντοφωνάζοντας “Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”. Όλοι όσοι, το προηγούμενο διάστημα, βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες, με ψηλά το κεφάλι, με ζεστή καρδιά και καθαρό μυαλό, επιλέγουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Όλο τον προηγούμενο καιρό ακούγαμε ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τα μέλη του ΚΚΕ όλο τρέχουν και βοηθάνε, υποστηρίζουν πολίτες με διάφορα προβλήματα στην κοινωνία μας. Είδαμε ορισμένοι αγώνες να έχουν αποτελέσματα, να υπογράφονται Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, να παίρνονται πίσω απολύσεις, να σπάει η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και ο φόβος της εργοδοσίας. Καταλάβαμε ότι ο αγώνας μπορεί να έχει αποτελέσματα, μόνο με τη δική μας συμμετοχή.

Γι’ αυτό, τώρα ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει τη σκέψη του, το ένστικτό του και να κάνει το «αν» αλλιώς: «Να πάω να ψηφίσω και να ψηφίσω ΚΚΕ». Γιατί φωνή δεν είναι η σιωπή της αποχής.

Αυτό που θα μετρήσει στις 9 Ιούνη το βράδυ είναι το πόσο ψηλά θα έχει φτάσει το ΚΚΕ. Ούτε η αποχή, ούτε η ανάθεση της τύχης μας σε δήθεν «σωτήρες», μπορεί να τρομάξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να φτάσει το μήνυμα μέχρι τις Βρυξέλλες.

Μόνο το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ. Εκεί που όλοι οι ευρωβουλευτές ψήφιζαν ότι τα λόμπι αποτελούν συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας της ΕΕ, οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ το καταψήφιζαν!

Είναι τιμή και μεγάλη χαρά που συμπορεύομαι με το ΚΚΕ με αξιοπρέπεια και συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιό του. Τα μέλη του ΚΚΕ είναι η ψυχή και η καρδιά των συνδικάτων. Είναι το Κόμμα που αποκαλύπτει τα εργατικά ατυχήματα, παλεύει ενάντια στους πλειστηριασμούς, σταθερά και έμπρακτα αντιπαλεύει τον φασισμό και τον ρατσισμό.

Κάθε ένας και κάθε μία που νιώθει την απογοήτευση και την οργή απέναντι σε όλα τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης, που στην πραγματικότητα συμπολιτεύονται με την κάθε κυβέρνηση, να σκεφτούν την ζωή των παιδιών μας αύριο, τις δυνατότητες να ζήσουμε με ειρήνη, με αξιοπρέπεια και να μην υποχωρήσουν.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και κάθε μισθωτό στις 9 Ιουνίου να επιλέξουν στις κάλπες τους πραγματικούς αγωνιστές, τους συνδικαλιστές που δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν και να παλεύουν για δικαιοσύνη, σταθερή εργασία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, με αξιοπρεπείς μισθούς, ενάντια στη μαύρη εργασία.

Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ δεν αναγνώρισαν κανένα δικαίωμα στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού με το πρόσχημα του “δικαιώματος του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”. Το ΚΚΕ παλεύει για την απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Για όλα αυτά σας καλώ να επιλέξετε υποψήφιους που κρατάνε τη σημαία των δικαιωμάτων μας και των αναγκών μας ψηλά. Και αυτοί βρίσκονται μόνο στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ .

Κανένα βιτριόλι, καμιά τρομοκρατία, κανένα μπάζωμα στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών δεν μπορεί να μας σταματήσει .

Για το όραμά που έχουμε για τη ζωή και το μέλλον της κοινωνίας μας, δώστε δύναμη στη δύναμή σας! Επιλέξτε την Κυριακή το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας!

*H Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter