«Στην Καρδιά της Καινοτομίας»: Mία εκδήλωση Αριστείας των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ

«Στην Καρδιά της Καινοτομίας»: Mία εκδήλωση Αριστείας των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ

Mε το βλέμμα στις εντυπωσιακές εξελίξεις των καρδιαγγειακών επιστημών.

Τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, μέλη του Hellenic Healthcare Group (HHG), διοργανώνουν την εκδήλωση αριστείας με θέμα «Στην Καρδιά της Καινοτομίας: Το Παρόν και το Μέλλον της Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις προοπτικές και τις εφαρμογές των  καινοτόμων τεχνικών στο σκέλος της καρδιολογίας και της καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα, προάγοντας τη γνώση και την ενημέρωση του κοινού για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στη διάγνωση και θεραπεία των καρδιολογικών παθήσεων.

Με την παρουσία ολόκληρης της διοίκησης και κορυφαίων καρδιολόγων και καρδιοχειρουργών του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ, ο Συντονιστής του Τομέα Καρδιάς των δύο νοσοκομείων, καθηγητής Πάνος Βάρδας, θα περιγράψει την κεντρική στρατηγική της επιστημονικής ανέλιξης του Τομέα Καρδιάς και θα παρουσιάσει τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, καρδιοχειρουργό κ. Θεόδωρο Κωφίδη, που θα εστιάσει στις νέες δυνατότητες και τις νεότερες ανακαλύψεις της σύγχρονης καρδιοχειρουργικής.

Εκτός από τις κεντρικές παρουσιάσεις, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πάνελ συζήτησης που θα απαρτίζεται από τους διακεκριμένους καρδιολόγους και καρδιοχειρουργούς την κα. Αφροδίτη Τζίφα και τους κκ. Δημήτριο Ηλιόπουλο, Μιχάλη Κουτούζη, Στυλιανό Κωνσταντινίδη, Φώτιο Μητρόπουλο, Στρατή Παττακό, Αθανάσιο Πιπιλή, Κωνσταντίνο Σπάργια, Στυλιανό Τζέη, Ηλία Τσούγκο κατά το οποίο θα απαντηθούν οι συχνότερες ερωτήσεις σε θέματα που άπτονται των καρδιαγγειακών παθήσεων. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας όσο και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία καρδιαγγειακών νόσων, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία στην εποχή μας. 

Το ΥΓΕΙΑ, εδώ και μισό αιώνα, προάγει την καινοτομία και παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στη φροντίδα των ασθενών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο του ιατρικού τομέα. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει κοκτέιλ δεξίωση.

Για την εγγραφή σας στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter