Στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν – Αυτή είναι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (Photos)

Στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν – Αυτή είναι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (Photos)

Η πτήση που μετέφερε τον Τσεντί Οσμάν, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής.

Οι «πράσινοι» αιφνιδίασαν άπαντες όταν το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσαν, μέσω ανάρτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, την απόκτηση του 29χρονου Τούρκου φόργουορντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο NBA με τους Καβαλίερς και τους Σπερς.

Διαβάστε σχετικά: Μεταγραφή – βόμβα με Τσεντί Οσμάν ο Παναθηναϊκός (Video)

 «Ηταν εύκολη επιλογή για μένα. Ξέρω την ομάδα πολλά χρόνια, έχω παίξει εναντίον του όταν ήμουν πιο μικρός. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague, αλλά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Μιλήσαμε με τον Αταμάν μερικές φορές, ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν μιλήσαμε ακόμα για τον ρόλο μου ή με τους συμπαίκτες μου, θα τα πούμε από κοντά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσεντί Οσμάν.

Επιστρέφοντας στη Euroleague μετά το 2017, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο του. «Είμαι εδώ για το back to back στην Ευρωλίγκα. Έχουμε τρομερή ομάδα, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με σημαντικές μεταγραφές. Αλλά προφανώς είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back to back».

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Οσμάν με μονοετή συμφωνία, όπως συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο με τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος εν τέλει υπέγραψε διετή επέκταση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, το συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ θα κινείται στο 1,5 εκατ. ευρώ, με τα μπόνους να το αυξάνουν λίγο παραπάνω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter