Στη «φάκα» 21 επιχειρηματίες για διασυνοριακή απάτη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Στη «φάκα» 21 επιχειρηματίες για διασυνοριακή απάτη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Μεγάλη υπόθεση διασυνοριακής απάτης από επιχειρηματίες αποκάλυψε έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, 21 επιχειρηματίες που σχετίζονται με εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών κι άλλων για διασυνοριακή, ελέγχονται για απάτη με φοροδιαφυγή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία  για απάτη με φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και συμμετοχή σε εγκληματική, μετά από πολυήμερη έρευνα η Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, οι επιχειρηματίες κι άλλοι εφάρμοζαν την τακτική του «καρουζέλ» με εικονικές συναλλαγές για να παραπλανούν τις ευρωπαϊκές αρχές, να έχουν επιστροφές φόρων κλπ.

Οι δράστες που κατηγορούνται για διασυνοριακή απάτη αναμένεται να οδηγηθούν στο γραφείο του Ευρωπαίου Εισαγγελέα στην Αθήνα.

Το in επικοινώνησε με νομικούς εκπροσώπους ορισμένων εκ των συλληφθέντων οι οποίοι δήλωσαν ότι οι πελάτες τους αρνούνται τις κατηγορίες.

Δείτε επίσης:

Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον Κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)


Ο Πολάκης απαντά στον Άδωνη για το βίντεο στο «Παπανικολάου»: Τα λεφτά για τα απογευματινά χειρουργεία ακόμα τα κυνηγάς;


Μισέλ Μπαρνιέ: Η ακροδεξιά κινεί πλέον τα νήματα στη Γαλλία μετά το «πραξικόπημα» Μακρόν


Φαραντούρης: «Αν γίνουν εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος» (Video)


Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε γύρω από το τιμόνι μοτοσικλέτας – Ο οδηγός το κατάλαβε όταν τον ακούμπησε στο χέρι (Photos)



 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter