Στέφανος Κασσελάκης στην Αυγή: Πρόταση αυτοδιαχείρισης της εφημερίδας από τους εργαζόμενους ή συνδιαχείρισης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης στην Αυγή: Πρόταση αυτοδιαχείρισης της εφημερίδας από τους εργαζόμενους ή συνδιαχείρισης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα γραφεία της εφημερίδας Αυγή επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και συνομίλησε με εργαζόμενους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το κλείσιμο της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας.

«Από την καρδιά μου το λέω πως οι τελευταίοι που ευθύνονται για αυτήν την δύσκολη κατάσταση είναι οι εργαζόμενοι» είπε απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε όμως αισιόδοξος, τονίζοντας πως η ενίσχυση της Κυριακάτικης Αυγής και του avgi.gr είναι το σίγουρο βήμα για την επόμενη μέρα.

«Στόχος μας να γίνει βιώσιμο και ελκυστικό το δημοσιογραφικό προϊόν που παράγετε όλοι εσείς στην Κυριακάτικη Αυγή, την ιστοσελίδα και Στο Κόκκινο», είπε, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια με τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με το avgi.gr στις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι να μην υπάρξει καμία απόλυση και να απορροφηθούν οι εργαζόμενοι του καθημερινού φύλλου στο κυριακάτικο και την ιστοσελίδα.

Ωστόσο, διαπιστώνοντας πως η καθημερινή έκδοση παραμένει στο τραπέζι της διεκδίκησης, πρότεινε και τις επιλογές της αυτοδιαχείρισης του φύλλου από τους εργαζόμενους, απαλλαγμένο από τα μέχρι τώρα χρέη του, αλλά και της συνδιαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζόμενους.

Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνέλευση των εργαζομένων, όπου και θα συζητηθούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Η Κεραμέως έχει σχέδιο για να μειωθεί η ανεργία: Να δουλεύουν περισσότεροι συνταξιούχοι!

Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη: «Ο Μητσοτάκης ήξερε πολύ καλά πράξεις και παραλείψεις του» – Ξεσπάθωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης

ΥΠΕΞ: Καινοφανής πρακτική η καθαίρεση Μπελέρη πριν καν ορκιστεί Δήμαρχος Χειμάρρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter