Στέφανος Κασσελάκης: Απάντηση στα δημοσιεύματα περί «εξαϋλωσης» του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Απάντηση στα δημοσιεύματα περί «εξαϋλωσης» του ΣΥΡΙΖΑ

Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5% δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα, δηλώνω ξεκάθαρα:
-Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%» δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία.

Με δύο διασπάσεις και «λευκή απεργία», ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές.

-Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου. Όλη μου η προσπάθεια είναι να είμαι υποψήφιος (όπως κάθε πολίτης που έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι) για να επιστρέψει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Αφού πιστεύουν ότι θα χάσω, ας μου επιτρέψουν να χάσω.

-Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν «θα τα βρω» είναι αστειότητες, όταν μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο με τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα για το μαύρο χρήμα στην πολιτική.

Βλέπουν ότι η κοινωνία τούς καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους.

Στην στήλη του Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρεται μεταξύ άλλων το πώς ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει στους συνομιλητές του την πρόθεσή του να κάνει άλλο κόμμα και πως έχει βρει και την σχετική χρηματοδότηση, καθώς όταν ερωτάται για τα χρήματα, απαντά πως τα χρήματα θα βρεθούν.

«Αυτό που σημειώνω σήμερα είναι ότι ο κος Κασσελάκης μιλάει πολύ και μιλάει σε ανθρώπους που εν πολλοίς δεν γνωρίζει. Ανέφερα ότι σε μία συζήτηση που έκανε πρόσφατα είπε πράγματα που δεν θα έπρεπε να βγουν από το στόμα του, γιατί ουσιαστικά περιγράφουν ποιες είναι οι προθέσεις του για το μέλλον», σχολίασε στο MEGA ο Γιώργος Παπαχρήστος.

«Παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώσει το θέμα με την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής με τέτοιον τρόπο ώστε όταν δημιουργήσει τον δικό του φορέα, να μπορέσει να πάρει όλο τον καλό κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται αν ρωτήθηκε ότι αυτό το εγχείρημα θα χρειαστεί χρήματα, η απάντηση που έδωσε ήταν σιβυλλική. Είπε ότι θα βρεθούν χρήματα. Δεν τον προστατεύουν οι δικοί του άνθρωποι, δεν μπορείς να ανοίγεις συζητήσεις σε κύκλο ανθρώπων που δεν ξέρεις πως αυτές θα μεταφερθούν προς τα έξω και πως θα χρησιμοποιηθούν από τους αντιπάλους του», σχολίασε ο κος Παπαχρήστος.

Διαβάστε επίσης 

Γάζα: Χωρίς τέλος το ισραηλινό σφυροκόπημα – Τουλάχιστον 33 νεκροί στην Τζαμπάλια (Videos)

Αυτή την Κυριακή στο Documento: Μπίζνες με κτίρια και ιδιώτες από τον τσάρο της ΑΑΔΕ

Κατάπαυση πυρός στη Γάζα, συνέχιση πολέμου στην Ουκρανία – Τι συμφώνησαν Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς, Στάρμερ

Όλο και πιο θανατηφόρες οι πλημμύρες στην Ελλάδα – Είχαμε 70 τα τελευταία 45 χρόνια

Βόρεια Χίος: Παράταση αγωνίας για το αντιμόνιο μετά από παρέμβαση Μηταράκη – Οργανώνονται οι κάτοικοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter