Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο… ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω»

«Ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και αυτό ήταν κάτι που λέω από την πρώτη στιγμή και ώσπου να πεθάνω. Δεν θα ένιωθα κάτι διαφορετικό εάν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα» ήταν μερικά από τα λόγια με τα οποία η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ σχολίασε την αθωωτική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τα δύο αδέλφια που είχαν καθίσει στο εδώλιο ως οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Δείτε επίσης: Φιάσκο η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι οι κατηγορούμενοι μετά τη δήθεν «επιτυχία» της ΕΛΑΣ

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο»

«Σήμερα ακούσαμε το αποτέλεσμα της δικής για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Γιώργου. Το αποτέλεσμα ήταν αθωωτικό. Σεβόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη, όλες τις αρχές του τόπου. Ευχαριστούμε πολύ για την διεξαγωγή της δίκης, τόσο τον κ. Ξυλουργίδη που θεωρώ ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, όσο και την κ.Παυλέα και τον κ. Χαριτάτο, οι οποίοι ήταν οι δικηγόροι της μαμάς και της αδερφής του Γιώργου. Ευχαριστούμε τους αντίδικους για την διεξαγωγή της δίκης και συνεχίζουμε παρακάτω τις ζωές μας από εδώ και σήμερα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο, άρα δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και αυτό ήταν κάτι που λέω από την πρώτη στιγμή και ώσπου να πεθάνω. Δεν θα ένιωθα κάτι διαφορετικό εάν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Για μένα ο Γιώργος λείπει από δίπλα μας, από την ζωή μας, από το παιδί μας, από την οικογένειά μας, από την αγκαλιά μου. Η κοινωνία, η πολιτεία θεωρώ ότι πρέπει να κάνει το χρέος της και θα το κάνει» δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Το κράτος δικαίου είναι σε ανοιχτό πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ξυλουργίδης συνήγορος της κ. Αλεξανδροπούλου σχολίασε πως «το κράτος δικαίου είναι σε ανοιχτό πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα. Έχουμε θύμα έναν δημοσιογράφο, δεν μπορούν να μένουν σκιές, υπονοούμενα και γκρίζες ζώνες. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν γυρίζει πίσω. Είναι όμως ένα σύμβολο ενός ανθρώπου που έπεσε στο καθήκον, γιατί η όσμωση θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος, της ελληνικής μαφίας και τα παρακλάδια που αυτοί έχουν και πληρώνουν αδρά ενήργησαν αστραπιαία, θέλοντας να του κλείσουν το στόμα. Αυτό είναι μια κοινή παραδοχή που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ».

«Δικαιωθήκαμε και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό»

Δηλώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας και την αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέλφια έκανε και η Σούλη Σταυρή συνήγορος των δύο κατηγορουμένων: «Η απόφαση ήταν αυτή που αναμέναμε διότι μόνο αυτή θα μπορούσε να ήταν. Δικαιωθήκαμε σε αυτό που από την πρώτη στιγμή χωρίς καμία διάρρηξη της στάσεώς μας έχουμε πει, ότι δεν είχαμε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκαν. Δικαιωθήκαμε και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Δεν αναμέναμε ή δεν θα έπρεπε να αναμένεται κάποια άλλου είδους απόφαση».

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία καταδικάζει την δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγιε – «Η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν στοχεύει στην ειρήνη»


Greek mafia: Στην ΕΛΑΣ θάβουν τα κινητά για να μην… κελαηδήσουν


Σήμερα η απόφαση για τους δύο κατηγορούμενους στη δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ


Ραγδαίες εξελίξεις: Δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη ο ηγέτης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε


Ο Άδωνης και το διαζύγιο Ν∆ µε τους ψηφοφόρους της

Καιρός: Μικρή ανάσα δροσιάς και νέα άνοδος από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση