Στα σκαριά η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών

Στα σκαριά η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο της κατ’ ίδιαν συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, όπου θύμα ήταν και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός είπε ότι «υπήρξε η πρόταση από τον κ. Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι τα δύο γραφεία θα συνεννοηθούν για τις λεπτομέρειες, αλλά δεν έχω περαιτέρω εικόνα. Νομίζω όμως, ότι αυτή η συνάντηση είναι πιο κοντά από ποτέ».

Να «γίνει με θεσμικό τρόπο»

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή (13/10) ο πρωθυπουργός τον πήρε τηλέφωνο για να τον συγχαρεί και του είπε να υπάρξει συνάντηση. Από την Χαριλάου Τρικούπη έλεγαν ότι για να γίνει η συνάντηση πρέπει να έχει θεσμικό χαρακτήρα και να προγραμματιστεί με επίσημο τρόπο. Από τα λεγόμενα του Νίκου Ρωμανού φαίνεται ότι η συνάντηση είναι πολύ κοντά στο να γίνει.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν προχωρήσει σε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει να αναδιατάξει τις εσωτερικές δυνάμεις στο ΠΑΣΟΚ, όπως και την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Συνέδριο Economist: Καταπέλτης ο Τζεφ Σακς για τον δολοφονικό Νετανιάχου και τους πολέμους των ΗΠΑ που πληρώνει η ΕΕ

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης σχεδιάζει… πολίτ μπιρό και θέσεις αιχμής – Ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα σε στελέχη

Μαξίμου: Περιμένουν νέα «πυρά» Σαμαρά μέσω… Κύπρου για τα ελληνοτουρκικά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter