Σπουδαίο «διπλό» του ΠΑΟΚ σε επεισοδιακό ντέρμπι, νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Αρη

Σπουδαίο «διπλό» του ΠΑΟΚ σε επεισοδιακό ντέρμπι, νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Αρη

Σε επεισοδιακό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-1) επί του Αρη, ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και εκτός από το γκολ είχε και δύο δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος βελτιώθηκε και έφτασε στη νίκη που τον κρατά σε τροχιά τίτλου.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ με υπέροχο σουτ του Πάλμα, ενώ οι κίτρινοι είχαν δοκάρια με τους Ιτούρμπε (37’) και Φαμπιάνο (39’).

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρ. Λουτσέσκου έκανε τρεις αλλαγές και η ομάδα του ανέβασε στροφές. Στο 68’ ισοφάρισε ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο δόθηκε σε μαρκάρισμα του Μπράμπετς στον Μπράντον. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 74’ με τον Ζίβκοβιτς (1-2).

«Το σκορ είναι μαγική εικόνα. Το παιχνίδι έπρεπε να είναι στο πρώτο ημίχρονο 3-0. Δυστυχώς η μπάλα πήγε δύο φορές στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς φάση φάγαμε δύο γκολ. Έχω αμφιβολίες για τη φάση του πέναλτι, πρέπει να το δω για να σιγουρευτώ», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Απόστολος Τερζής.

Επεισόδια

Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και στο 58’ υπήρξε μικρή διακοπή στο ντέρμπι. Ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε να εκτελέσει κόρνερ όμως μία κροτίδα έσκασε κοντά του και ο διαιτητής ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Στην εκπνοή του ματς έπεσαν διάφορα αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο ρέφερι το διέκοψε για 8 λεπτά. Ανθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου για ρίψη αντικειμένου προς την εξέδρα και εξύβριση.

Στα λεπτά της έντασης ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό για τους λόγους που μίλησε στην εξέδρα, με την κάμερα να τον πιάνει να λέει «f*** you».

Ο Διαιτητής: Αλ Χακίμ (Σουηδία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Οντουμπάτζο, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σβαμπ, Κωνσταντέλια, Κάργα.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (87’ Πεέρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (87’ Νταμπό), Γκαρσία (79’ Γκρέι), Ιτούρμπε (80’ Καμάτσο), Πάλμα (86’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46’ Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46΄Σβαμπ), Νάρεϊ (46’ Τάισον), Ζίβκοβιτς (88’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (62’ Τόμας Μπράντον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter