Σπίρτζης στην Κεντρική Επιτροπή: Να καταθέσουν το Πόθεν Έσχες τους οι υποψήφιοι πρόεδροι

Σπίρτζης στην Κεντρική Επιτροπή: Να καταθέσουν το Πόθεν Έσχες τους οι υποψήφιοι πρόεδροι
EUROKINISSI

Δύο προτάσεις για ψήφιση κατέθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης στο προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής. Η μία προτείνει την καταδίκη «προσβλητικών αναφορών» προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη προτείνει την κατάθεση Πόθεν Έσχες από κάθε υποψήφιο πρόεδρο.

Πρώτη πρόταση:

«Προσβλητικές αναφορές σε βάρος της προσωπικότητας βουλευτών, στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των Οργάνων όπως “κουκουλοφόροι”, “πραξικοπηματίες”, “εκτροπές” κ.α καθώς και συμπεριφορές και πράξεις που στοχοποιούν βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά».

Δεύτερη πρόταση:

«Η διαφάνεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε πολίτη είναι αξιακή αρχή του κόμματός μας. Σήμερα, μετά την τραυματική εικόνα των αναφορών και των υπονοούμενων για μαύρα ταμεία και διαρροών στοχοποίησης Συντρόφων, είναι επιτακτική ανάγκη για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας, ούτε τα στελέχη μας έχουν αν κρύψουν οτιδήποτε.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, θα καταθέτουν με την υποψηφιότητα τους το Πόθεν Έσχες που έχουν καταθέσει στις Αρμόδιες Αρχές, ώστε να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πριν την αναγόρευση τους από το Συνέδριο».

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter