Σπάτα: Η αποκάλυψη σκίτσων της παιδικής ηλικίας αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο του φοιτητή

Σπάτα: Η αποκάλυψη σκίτσων της παιδικής ηλικίας αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο του φοιτητή

Νέα στοιχεία έρχονται αυτές τις μέρες στο προσκήνιο για το θρίλερ  με τον θάνατο του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος και δεμένος πισθάγκωνα στο δωμάτιο του τον Ιούλιο του 2022.

Στη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, μάρτυρας που ζήτησε την προστασία της ταυτότητάς της, με όσα είπε προκάλεσε αναστάτωση και οδήγησε την μητέρα του άτυχου φοιτητή να αποκαλύψει δημοσίως για πρώτη φορά πως ήταν αποδέκτης μιας έντονα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πρώην σύντροφό της. Υποστήριξε πως δεν θέλησε να καταφύγει στις αρχές φοβούμενη τις αντιδράσεις του καθώς λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας θα γινόταν άμεσα κοινωνός της καταγγελίας της. Δεν απέκλεισε αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών να ήταν και ο Νικόλας.

Στα βίαια επεισόδια που βίωνε απέδωσε η μητέρα και το περιεχόμενο των «σκοτεινών» ιχνογραφιών του 6χρονου τότε παιδιού της που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του Νικόλα και παρουσίασε το «Τούνελ».

Στις έξι νέες ζωγραφιές που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του άτυχου φοιτητή, οι ειδικοί αναλυτές που τις μελέτησαν, εντόπισαν άγχος, φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό.

Πρότειναν αυτά τα έξι σχέδια να συμπεριληφθούν στα υπόλοιπα ντοκουμέντα που θα ερευνηθούν από τις Αρχές καθώς ενδεχομένως αποτυπώνουν γεγονότα με σημασία για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο πατέρας του άτυχου Νικόλα Ντουρτουρέκα με δεδομένο ότι ο θάνατος του παιδιού του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά πρώιμα από την Αστυνομία ως αυτοχειρία, ζητά με νέο αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές επείγουσα δικαστική έρευνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα: Έλα και ανάλαβε και θα είμαι στρατιώτης, αλλιώς στήριξε με χωρίς παιχνίδια

Ερευνα ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Το μεγάλο ξεζούμισμα των μισθωτών κινεί την οικονομία στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα μέσω συνεργατών: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε την Αυγή»

Ύδρα: Οι αντιφατικές εκθέσεις της Πυροσβεστικής και τα γενέθλια μιας εκ των κατηγορούμενων από το Καζακστάν

ΕΣΥ σε κατάρρευση: Κατσαρίδες, υγρασία, απαξίωση και εκμετάλλευση στο νοσοκομείο Άμφισσας (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter