Σπαρτιάτες: Μαστίγιο και καρότο από Στίγκα στους «αντάρτες» που στηρίζουν Κασιδιάρη

Σπαρτιάτες: Μαστίγιο και καρότο από Στίγκα στους «αντάρτες» που στηρίζουν Κασιδιάρη

Μετά το χθεσινό αντάρτικο εννέα βουλευτών των Σπαρτιατών, ο Βασίλης Στίγκας παραχώρησε δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, στις οποίες φάνηκε διατεθειμένος μεν να κάνει βήματα πίσω, ωστόσο, τόνισε προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας που τον «άδειασαν» πως είναι «μόνος εναντίον όλων» και συνέχισε να κρατά αποστάσεις από τον Κασιδιάρη.

Κλυδωνισμοί επικρατούν στο νεοφασιστικό μόρφωμα που μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ναζί. Μετά το τράβηγμα του αυτιού στον ειδικό αγορητή του κόμματος, Κων. Φλώρο, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τη δημαρχία της Αθήνας, εννέα βουλευτές του μορφώματος εξέδωσαν ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τον Β. Στίγκα.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ο πρόεδρος του κόμματος παραχώρησε δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, επιφυλάσσοντας μαστίγιο και καρότο κατά όσων των αμφισβήτησαν ευθέως. Ειδικότερα, τόνισε μεν πως θα συγκληθεί η Κ.Ο. την ερχόμενη εβδομάδα και πως «δεν μπορούμε να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα», όμως, πρόσθεσε ότι είναι «μόνος εναντίον όλων» και αναφορικά με την επιρροή Κασιδιάρη στο κόμμα αντέτεινε ότι εκείνος διοικεί τους Σπαρτιάτες και πως ποτέ δεν υπήρξε ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος.

Αρνήθηκε δε πως είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον καταδικασμένο ναζί, ενώ προκλητικός εμφανίστηκε σε σχέση με το πανό που είχε σηκώσει στο ευρωκοινοβούλιο ο τότε ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, Λευτέρης Συναδινός, χαρακτηρίζοντας προδότη τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ο κ. Τσίπρας όντως ήταν, είναι, και θα παραμείνει προδότης» ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των νεοφασιστών.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter