Σούπερ Λίγκα1: Με χατ τρικ του Μανού Γκαρθία ο Αρης νίκησε εύκολα 3-0 τον Βόλο

Σούπερ Λίγκα1: Με χατ τρικ του Μανού Γκαρθία ο Αρης νίκησε εύκολα 3-0 τον Βόλο

Ο Αρης είχε σε εκπληκτική βραδιά τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος σε λιγότερο από 30 λεπτά πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (3-0) επί του Βόλου. Με το «τρίποντο» οι κίτρινοι ανέβηκαν στην 5η θέση, ενώ ο αντίπαλος τους έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με πρωταγωνιστή τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος σκόραρε στο

47’, το 60’ και το 74’.

«Στο πρώτο ημίχρονο το πλάνο ήταν κατά το ήμισυ σωστό, γιατί αμυντικά δεν αφήναμε τον Άρη να μπει στη περιοχή μας, αλλά επιθετικά δεν κρατήσαμε μπάλα και δεν απειλήσαμε. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε γρήγορα γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στόχος της ομάδας είναι η εξάδα, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, πρέπει να βρεθεί η χημεία με τους νέους παίκτες ώστε να τους εντάξουμε στο σύνολο», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος.

Ο Κατοίκος (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντέλετιτς, Γκάγκι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (22’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68’ Ετέμπο), Μαντσίνι (81΄Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (81’ Ροντρίγκες), Γκρέι (81΄Ιτούρμπε).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (68’ Χαρούνα Σι), Μεταξάς (56’ Γκάγκι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68’ Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84’ Κούτσιας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter