Σούπερ Λίγκα: Πήρε βαθμό ο Ιωνικός στον Βόλο (1-1)

Ο μαχητικός Ιωνικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο με 1-1 στην 21η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Βόλος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα όμως ο Ιωνικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 6’ σε τετ α τετ του Λένις που έσωσε ο Παπαδόπουλος και στο 11’ ο Μάντζης από πολύ μακριά θέλησε να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βόλου.

Μέχρι το 30’ οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι στην επίθεση με τον Βόλο να μην μπορεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Χουτεσιώτη. Κάτι που κατάφερε πρώτη φορά στο 37’ με συνεργασία Μπαρτόλο και Όρος αλλά έσωσε ο γκολκίπερ του Ιωνικού. Και τρία λεπτά μετά (40’) οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν πάλι, ο Μπαρτόλο γύρισε στο Ορος και αυτός δεν αστόχησε αυτή τη φορά για το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες του Αοσμαν αλλά και ο Βόλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Όμως στο 72’ ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε ένα σοβαρό λάθος του γκολκίπερ Παπαδόπουλου και από δύσκολη γωνία ισοφάρισε το παιχνίδι (1-1). Στο 80’ ο Βόλος είχε δοκάρι σε σουτ του Μπαριέντος

Ο διαιτητής Ζαμπάλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βαλεριάνο, Πλατέλλα, Γκιουλέν,

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ (90’ Νίνης), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (79’ Ροσέρο), Ορος (70’ Σοάρες), Φερνάντες, Μπαρτόλο (79’ Κορέα).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας (56’ Ματσούκας), Σάντσες, Ντάλσιο, Πλατέλλας (86’ Ρομαό), Κάνιας, Λένις (93’ Μάναλης), Άοσμαν (86’ Κιάκος), Μάντζης (93’ Βαφέας).