Σούπερ Λίγκα: Πέρασε με νίκη από τη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Απόλλωνα

Σούπερ Λίγκα: Πέρασε με νίκη από τη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι στη Ριζούπολη και τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα στην 21η αγωνιστική της Super League και ξέφυγε πέντε βαθμούς από την ΑΕΚ στη μάχη της 2ης θέσης.

Ο Απόλλων αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια αφού ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπη της Ηλιούπολης που έφυγε σήμερα από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες της ομάδας…

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά απέναντι στον Απόλλωνα που είχε πάλι πολλές απουσίες (οκτώ) και νέο προπονητή τον Ιταλό Φέστα που επέστρεψε στον πάγκο 28 μέρες από την απόλυση του τις αρχές Ιανουαρίου, στη θέση του Γερμανού Γκρότε που… τον είχε διαδεχθεί!

Ο «δικέφαλος» έχασε εντυπωσιακές ευκαιρίες στο 17’ με διπλή προσπάθεια του Βιεϊρίνια και στο 19’ με τον Ακπομ. Και οι δύο δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση. Ότι δεν μπόρεσαν οι δύο προηγούμενοι, το κατάφερε στο 31’ ο Μουργκ και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Απόλλων έκανε αισθητή την παρουσία του προς το φινάλε του ημιχρόνου. Αλλά τα σουτ των Γιαννιώτα και Γιακιμόφσκι στο 37’ και στο 43’ τα σταμάτησε ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακές προσπάθειες.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είχε την ίδια ορμή του πρώτου ημιχρόνου όμως συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, τη στιγμή που ο Απόλλων προσπαθούσε να βγει πιο μπροστά μήπως και βρει την στιγμή του. Και λίγο έλειψε να την βρει στο 81’ όταν ο Τσιλούλης από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ κι έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο 91’ ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς με πέναλτι που κέρδισε ο Τέιλορ από τον Βέρχουλστ και εκτέλεσε εύστοχα ο Κούρτιτς (2-0).

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φατιόν, Λισγάρα, Ινγκασον, Κάστρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Τουτουαρίμα (86’ Λα Πάρα), Φατιόν, Κάστρο, Μπαξεβανίδης (72’ Μαρτίνες), Παμλίδης (72’ Παπαγεωργίου), Γιαννιώτας (59’ Τσιλούλης), Σίγκνεβιτς (59’ Ιωαννίδης)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (94’ Σουάρες), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (73’ Τσολάκ), Βιεϊρίνια (64’ Τέιλορ), Άκπομ (73’ Σβαμπ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter