Σούπερ Λίγκα: Ούτε με… δέκα δεν χάνει από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, έμεινε όρθιος στο ΟΑΚΑ με Κούρτιτς

Σούπερ Λίγκα: Ούτε με… δέκα δεν χάνει από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, έμεινε όρθιος στο ΟΑΚΑ με Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ, αν και έπαιξε σχεδόν για 75 λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιγγάρα, κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από την ΑΕΚ (1-1) στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.

Η Ένωση δεν κατάφερε λοιπόν ούτε αυτή τη φορά να νικήσει τους Θεσσαλονικείς και πλέον μετρά έντεκα διαδοχικά ντέρμπι απέναντί τους χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Αουγκούστο (2’ και 5’), όμως στο 19’ έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Τσιγγάρας αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Αραούχο.

Στο 28’ άνοιξε το σκορ. Ο Μάνταλος έβγαλε σέντρα πάρε- βάλε στον Γκαρσία, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 36’ έγινε το 1-1 με εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς. Ο Τσιντώτας αιφνιδιάστηκε και έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

«Ήταν μια τεράστια προσπάθεια των παικτών μου. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κόκκινη κάρτα, η φάση διαδραματίστηκε μπροστά μου. Ήταν θέμα του VAR, δεν ήταν κόκκινη κάρτα», δήλωσε ο Ρ. Λουτσέσκου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο σκοπός μας ήταν να φύγουμε αλώβητοι και να μην χάσουμε, όπως και έγινε. Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών, για αυτό οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια».

Στο 38’ η Ενωση έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Αραούχο σέντραρε, ο Μάνταλος έπιασε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Πασχαλάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο με εκπληκτική επέμβαση.

Αποδοκιμασίες

Η ΑΕΚ, παρά την αριθμητική υπεροχή, δεν μπόρεσε να σκοράρει δεύτερη φορά και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε με το σπαθί του έναν βαθμό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος των γηπεδούχων. «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», ήταν το κυρίαρχο σύνθημα των οπαδών της Ενωσης.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ Σ. Οφρυδόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Είχαμε την πρωτοβουλία, σκοράραμε, χάσαμε ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο και είχε ευκαιρίες μόνο από στημένες φάσεις όπως και το γκολ. Το 1-1 είναι δίκαιο και γενικά κάναμε μέτριο παιχνίδι. Το βράδυ κλείνει με ένα βαθμό που δεν κάνει ικανοποιεί την ΑΕΚ και τον κόσμο, όταν βιάζεσαι δεν βγαίνει το παιχνίδι που θες και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα πλάγια όπως θέλαμε».

Ο Ιταλός Φάμπρι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμάνσκι, Βράνιες, Ρότα, Κρέσπο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα (74’ Mισελέν), Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμόες, Σιμάνσκι (56’ Σάκχοφ), Γκαρσία (56’ Αμραμπατ), Μάνταλος (82’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ (74’ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (85’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (85’ Φερέιρα), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Ζαμπά, (85’ Μουργκ) Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (66’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter