Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» τον Αστέρα (4-1) στη Τρίπολη

O ΠΑΟΚ ήταν οδοστρωτήρας στην Τρίπολη σκορπώντας με τέσσερα γκολ (4-1) τον Αστέρα, αποδεικνύοντας πως φέτος θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ήταν ο Μουργκ που πέτυχε δύο γκολ (34’, 69’), ενώ άλλες δύο φορές σκόραρε ο Ντεσπόντοφ (59’, 90’). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 0-0 με τον Αλάγκμπε, ενώ το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ζουκάνοβιτς (63’).

«Δεν πανηγύρισα με ιδιαίτερο τρόπο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είχα ανησυχία για το αν είναι συγκεντρωμένη η ομάδα μου ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Η Τρίπολη είναι μία ισχυρή έδρα για όλους τους αντιπάλους και ήθελα πολύ να κερδίσω», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Δ. Μαλούτας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλβάρες, Αλάγκμπε, Σβαμπ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο (77’ Βαλιέντε), Καλτσάς (91’ Ντιαρά), Ζουγλής (77’ Σίτο), Μουνάφο (27’ Γκος), Μιριτέλο (77’ Μάντζης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73’ Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (81’ Τόμας), Σαμάτα (89’ Τζίμας).