Σούπερ Λίγκα: Ο Κουλούρης λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 91′ (2-1 τον Βόλο)

Σούπερ Λίγκα: Ο Κουλούρης λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 91′ (2-1 τον Βόλο)

Ο Ευθύμης Κουλούρης με το 11ο φετινό του γκολ έδωσε το φιλί της ζωής στο 91′ στον Ατρόμητο κόντρα στον Βόλο, σε εξ αναβολής αγώνα της Σούπερ Λίγκας σήμερα (3/3) στο Περιστέρι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Στο 23′ ο Ντένιτς είχε δοκάρι, στο 26′ ο Ατρόμητος με τον ίδιο παιίκτη άνοιξε το σκορ και στο 29′ ο Αλιμπεκ πήγε να πετύχει από τη σέντρα το γκολ της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά ο Βόλος ισοφάρισε στο 37′ με κεφαλιά του Ρεγκατέν.

Το 2ο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό και κυριάρχησε η δύναμη με λίγες καλές φάσεις. Τελικά στο 81′ ο Κουλούρης με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα του και χάρισε τη νίκη 2-1 στον Ατρομητο

Ο διαιτητής Τζοβάρας έδειξε κίτρινη στον Αλιμπεκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (65′ Ροτάριου), Καρτάλης, Ναμπί (65′ Μουνίθ), Αλιμπέκ, Κουλούρης.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (65′ Μπαριέντος), Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης), Σοάρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter