Σούπερ Λίγκα: Μοιραίος ο Γκρέι, ο Αρης έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό

Σούπερ Λίγκα: Μοιραίος ο Γκρέι, ο Αρης έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό

Ο Αρης «πέταξε» ένα ημίχρονο στην Λιβαδειά και όταν συνήλθε στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να αποσπάσει το «διπλό» από την τοπική ομάδα. Μοιραίος παίκτης για τους κίτρινους ήταν ο Γκρέι, ο οποίος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, ενώ για τον Λεβαδειακό είναι σημαντικός ο βαθμός που πήρε (1-1) στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με εξαιρετικό σουτ τον Χάμοντ στο 38’. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αρης έκανε μία αντεπίθεση διαρκείας και τελικά μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 64’ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Πάλμα.

Στο 87’ και στο 95’ ο Γκρέι δεν σκόραρε από πλεονεκτική θέση και το ματς τελείωσε 1-1. «Ήταν ένα φτωχό ποιοτικά παιχνίδι, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και γενικά. Είμαι απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Ήμασταν πάρα πολύ αργοί στην ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο και δεν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο για μας. Γίναμε πιο γρήγοροι και καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Αλαν Πάρντιου.

Ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δούμτσιο, Οντουμπάγιο, Γκαρσία Ματέο.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χαμόντ (71’ Λούα Λούα) , Μεχία, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσάπρας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (46’ Εμπακατά), Πέερσμαν, Μαζικού, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ετέμπο, Γκαρσία Ματέο, Οντουμπάγιο, Γκρέι, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter