Σούπερ Λίγκα: Με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός 3-1 τον Παναιτωλικό

Σούπερ Λίγκα: Με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός 3-1 τον Παναιτωλικό

Με ηγέτη και σκόρερ τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη» για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε το σύστημα 4-3-3 στον Ολυμπιακό και προχώρησε σε αλλαγές έχοντας στην βασική ενδεκάδα τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Ροντρίγκες. Αξιοσημείωτο ήταν ότι δεν είχε στην αποστολή, τους Ονιεκούρου και Λόπες, δίνοντας έτσι τροφή στα σενάρια που θέλουν τους δύο παίκτες να οδεύουν προς Τουρκία.

Με αλλαγές παράταξε τον Παναιτωλικό και ο Γιάννης Αναστασίου. Οι Μελίσσας, Χουχούμης, Μεντόσα εξέτιαν ποινή από κίτρινες κάρτες ενώ ο Κορνέλιους έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Καναδά. Στον πάγκο έμεινε και ο Καρέλης.

O Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στα 55 δευτερόλεπτα όταν από σέντρα του λαλά ο Ελ αραμπί έπιασε την κεφαλιά, ο ανέστης απέκρουσε και ο Ναλμπουενά από κοτνά άνοιξε το σκορ (1-0). Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» που συνέχισαν φουριόζοι και στο 4’ έκαναν και το 2-0. Ο Αγκιμπού έπιασε το δυνατό σουτ, ο Ανέστης απομάκρυνε, ο Ελ Αραμπί έκανε την προβολή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και ο Γκάρι από κοντά έγραψε το 2-0. Στο 8’ ο Παναιτωλικός είχε κεφαλιά του Βέργου στο δοκάρι (και άουτ).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα ακόμη γκολ και κυριάρχησαν μέχρι το 20’. Όμως ο Παναιτωλικός δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 28’ σε ένα λάθος γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ, ο Μόρσεϊ από την γωνία της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά την απόδοση του στο τελευταίο πεντάλεπτο κι έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, ενώ έχασε με τραυματισμό τον Λαλά (διάστρεμμα στην ποδοκνημική).

Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που με το ξεκίνημα απείλησε τρεις φορές και μάλιστα στο 52’ έχασε με τον Αντούνες μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Ο Ολυμπιακός «απάντησε» στο 60’ με δυνατή κεφαλιά του Ελ Αραμπί που έδιωξε ο Ανέστης. Στο δίλεπτο 65’-66’ οι Πειραιώτες έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για το 3-1 με τους Αγκιμπού και Εμβιλά και ο Παναιτωλικός έχασε με τη σειρά του νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη για την ισοφάριση στο 67’. Νέα ευκαιρία με τον Μασούρα στο 71’ και τελικά στο 73’ οι γηπεδούχοι κατάφερναν να πετύχουν το 3-1 με το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι του Γκάρι Ροντρίγκες. Γκολ με το οποίο καθάρισε και το παιχνίδι…

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τον Περέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (35’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρεάμπτσιουκ (89’ Κίτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά (63’ Μασούρας), Ροντρίγκες (89’ Φατιγκά), Ελ Αραμπί (63’ Τικίνιο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λούι, Βργκοτς, Αντούνες, Περέιρα (62’ Αποστολάκης), Φλόρες, Τσιγγάρας (74’ Μπελεβώνης), Μάρτενσον (80’ Λάρσον), Ντουάρτε (74’ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ, Βέργος (46’ Καρέλης)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter