Σούπερ Λίγκα: Με ανατροπή ο Βόλος 2-1 τον Λεβαδειακό

Σούπερ Λίγκα: Με ανατροπή ο Βόλος 2-1 τον Λεβαδειακό
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Μετά τις νίκες επί του Αρη και του Παναιτωλικού, π Βόλος νίκησε στο Πανθεσσαλικό τον Λεβαδειακό με 2-1 στην 8η αγωνιστική της Super League (ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του ρατσισμού) κι ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας…

Στο 4’ ο Μουτίνιο έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγο άουτ. Στο 25’ ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία για το 0-1 καθώς από κεφαλιά του Βινίσιους πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Τορό έκανε από κοντά την προβολή αλλά ο Κλέιμαν επενέβη σωτήρια. Οι Βολιώτες είχαν τη μεγάλη δική τους ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς (39’) μετά από έξοχη ασίστ με το τακουνάκι του Πάολο Φερνάντες.

Στο 53’ ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ που άξιζε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο (0-1). Ο Βόλος πίεσε στη συνέχεια και στο 63’ με σουτ του Τσοκάνη που έφτασε τα τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς της ομάδας) ισοφάρισε 1-1. Και πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έφτασαν και στην ολική ανατροπή με σουτ του Ντέλετιτς (2-1 στο 67’).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιριγώτη στο 86’ αλλά ο Εσκοβάλ έσωσε λίγο πριν τη γραμμή.

Διαιτητής ο Τσαγκαράκης, ο οποίος έβγαλε κίτρινες κάρτες στους Μουτίνιο, Εσκοβάλ, Νοκέρ, ενώ απέβαλε στις καθυστερήσεις τον προπονητή του Βόλου, Κώστα Μπράτσο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69’ Νοκέρ), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (82’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (75’ Κούτσιας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (74’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (74’ Χαμόντ), Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter