Σούπερ Λίγκα: Ανάσα με Ουάρντα για Πανσερραϊκό, νίκησε 2-0 στη Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Ανάσα με Ουάρντα για Πανσερραϊκό, νίκησε 2-0 στη Λαμία
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Πανσερραϊκός με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αμρ Ουάρντα άλωσε την έδρα της Λαμίας (2-0) και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα «λιοντάρια» ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ άνοιξε στο 14’ με σουτ του Αιγύπτιου επιθετικού. Ο Ουάρντα σκόραρε με έκτη διαφορετική ελληνική ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς έχει βρει δίχτυα και με τη φανέλα του Παναιτωλικού, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου, της ΑΕΛ και του Βόλου.

Στο 25’ ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με τον Στάικο και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85’. Ο Ουάρντα σούταρε, η μπάλα βρήκε τον Αλεξιτς και κατέληξε στα δίκτυα (0-2).

Ο Γκάμαρης (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμόν, Στάνκο, Πηλέας, Οικονόμου.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ (61’ Kαρλίτος), Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης (70’ Στάνκο), Σλίβκα (46’ Τόσιτς), Ακούνια (70’ Μούλα), Μάλτσι.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (90’ Διαμαντής), Πηλέας (61’ Οικονόμου), Ουάρντα, Τομάς (78’ Μούργος), Μπετανκόρ (61’ Αλεξιτς).

**Στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Στο 85’ ο Λαμπρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 98’ ο Βαλένσια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στο πρωτάθλημα για 10 αγωνιστικές, ενώ ο αντίπαλος του έχει να νικήσει από τις 2 Οκτωβρίου!

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς (64΄Αντζιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Κούεν (87’ Καραμάνης), Βέργος (54’ Βρακάς), Βαλένσια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέκος (79’ Μεγιάδο), Μπάκιτς (63’ Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79’ Ριέρα), Μοσκέρα (46’ Θοράρινσον), Φελίπε (79’ Ντίκο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter