Σούπερ Λίγκα 1: Ο Βόλος άλωσε τη Νεάπολη (1-0) και πέρασε θηλιά στον Ιωνικό

Σούπερ Λίγκα 1: Ο Βόλος άλωσε τη Νεάπολη (1-0) και πέρασε θηλιά στον Ιωνικό

Ο Βόλος με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 1-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο αντίπαλος του είναι καθηλωμένος στο πάτο. Η ήττα είναι καταδικαστική για τους γηπεδούχους που πλέον έχουν ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στην Σούπερ Λίγκα 1.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν κάκιστος ποιοτικά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ. Χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά το ματς ήταν στο 0-0. Στο 90’ η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσιγκρίνσκι, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Οζέγκοβιτς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτοί ήρθαν εδώ και έδειξαν πως θέλουμε να επιβληθούμε στο ματς. Ξέραμε πως παίζαμε ένα δύσκολο ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και δικαιωθήκαμε με το πέναλτι. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο στα παιδιά, μόνο συγχαρητήρια και έχουν τον θαυμασμό μου.

Παραμένουμε ταπεινοί και κοιτάμε το επόμενο ματς», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Όταν έχουμε επιτυχίες δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και όταν χάνουμε δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Παρά την κριτική που δέχθηκαν το τελευταίο διάστημα τα παιδιά έδειξαν πως έχουν χαρακτήρα και τσαγανό».

Ο Κωνσταντίνος Περράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Οζέγκοβιτς, Αλχο, Μπαριέντος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό (92’ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Σεμπά, Μάντζης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα (75’ Καρτάλης), Τσιρίνος (75’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (93’ Σιέλης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter