Σούπερ Λίγκα 1: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Λαμίας

Σούπερ Λίγκα 1: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός, έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας, επικρατώντας 2-0 στην Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες. Με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στην κορυφή με την ΑΕΚ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Κλέινχεϊσλερ, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την πράσινη φανέλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92’ με κεφαλιά του Σπόραρ. Ο Μπρινιόλι πραγματοποίησε δύο καθοριστικές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Βέργου στο 13’ και το 51’, ενώ στο 66’ αποβλήθηκε ο Στάνκο.

Στο 67’ ο Πούχατς είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

«Kερδίσαμε δίκαια, ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι θα είναι. Μπορεί να μην παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε, θα μπορούσαμε όμως να είχαμε σκοράρει και νωρίτερα και να τελειώσουμε το παιχνίδι, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο προπονητής της Λαμίας Σάββας Παντελίδης άφησε υπονοούμενα: «Προσπαθήσαμε αρκετά, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία πριν το 1-0 και νομίζω ότι εκεί επηρεαστήκαμε ψυχολογικά. Θεωρώ ότι και τρία γκολ να βάζαμε κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Ο Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάρλια, Σιμόν, Κορνέζο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Πούχατς, Πέρεθ, Τσέριν, Κλέινχεϊσλερ (60’ Παλάσιος), Μαντσίνι (82’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (81’ Σπόραρ).

Λαμία: Σαράνοφ, Παουλέβατς, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος (62’ Τσιλούλης), Αμπάντα, Τζανδάρης (62’ Σλίβκα), Στάνκο, Σίμον, Βέργος (82’ Μανούσος), Μαρτίνεθ (68’ Νούνιες), Ρόμανιτς (82’ Τσόσιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter