Σούπερ Λίγκα 1: Ο ΟΦΗ διέσυρε (4-0) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ότι ήθελε έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ και τελικά επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0. Με το «τρίποντο» της νίκης η κρητική ομάδα έφτασε στους 15 βαθμούς και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ για τον ΟΦΗ πέτυχαν οι Ντίκο (27’, 52’), Τοράλ (73’) και Τσιλιανίδης (93’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Νέιρα (51’).

«Ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι να μην τα ισοπεδώσουμε όλα και δεν πρέπει να διαγράψουμε ό,τι έχουμε καταφέρει το προηγούμενο διάστημα γιατί τα παιδιά κάνουν προσπάθεια και έχουμε φέρει κάποια καλά αποτελέσματα.. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας από την πλευρά του δήλωσε: «Αυτό που βλέπω και είμαι χαρούμενος είναι το ξεκίνημα που είχαν οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο με το οποίο σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να τους αφιερώσουμε στους οπαδούς του ΟΦΗ γιατί ξέρουμε πόσο καιρό περιμένουν αυτή τη νίκη».

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεγιάδο, Μανδά, Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Aνέστης, Αποστολάκης (70’ Λιάβας), Χουχούμης, Μλάντεν, Μαλής (70’ Πέδρο Ζοάο), Ξενιτίδης (46’ Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια (78’ Μάρτενσον), Νταγκό (60’ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Μεγιάδο (76’ Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (70’ Θοράρινσον), Νέιρα (69’ Τσιλιανίδης), Τοράλ (76’ Γκερέρο), Ντίκο (85’ Τζου Μεσάκ).