Σούπερ Λίγκα 1: Νίκη κορυφής για την ΑΕΚ στο Περιστέρι, αντιδράσεις φιλάθλων Ατρομήτου κατά κυβέρνησης

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο εξ αναβολής παιχνίδι της με τον Ατρόμητο, επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να πέφτει στη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και είχαν δύο ευκαιρίες να κάνουν τη ζημιά στον Δικέφαλο.

Η Ενωση στο πρώτο μέρος σφυροκόπησε την αντίπαλη εστία, είχε δύο δοκάρια με τους Σιντιμπέ (21’) και Γκατσίνοβιτς (43’), ενώ άνοιξε το σκορ στο 31’. Ο Ελίασον εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Ατρόμητου, ο Σιντιμπέ την πάσαρε στον Τσούμπερ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε διαχείριση στο παιχνίδι της και ο Ατρόμητος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Κλωναρίδη (80’) και Τζαβίδα (89’).

Αντιδράσεις

«Σκουπίδια, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι…», φώναζαν στη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου με αφορμή τη στάση κάποιων ΜΜΕ στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών. Συνθήματα ακούστηκαν και εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχαν αναρτήσει και ένα μεγάλο πανό που έγραφε: «Το κράτος δολοφονεί και τα ΜΜΕ ξεπλένουν. Ηρθε η ώρα για την οργή των καταπιεσμένων»

Ο Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντε Μποκ, Κλωναρίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγκης (86’ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Καμαρά, Κουέν (77’ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (65’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ (65’ Ρομπάιγ), Κιάρτανσον (65’ Τζαβίδας).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76’ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (86’ Φαν Βέερτ), Γιόνσον (76’ Πινέδα), Τσούμπερ (76’ Μάνταλος), Αραούχο.