Σούπερ Λίγκα 1: Καταιγιστική η ΑΕΚ, διέλυσε 4-1 τον Παναιτωλικό

Σούπερ Λίγκα 1: Καταιγιστική η ΑΕΚ, διέλυσε 4-1 τον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ με εντυπωσιακή εμφάνιση σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Παναιτωλικό, νικώντας τον με 4-1.

Το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν χορταστικό με την Ενωση να δημιουργήσει αρκετές φάσεις για γκολ και να ξεσηκώνει τους φιλάθλους της που αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Αραούχο με σουτ στη κίνηση και το 2-0 έγινε στο 35’ με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία που νίκησε στον αέρα δύο αντιπάλους του. Στο 37’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρότα, μετά από σέντρα του Χουχούμη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πέδρο Ζοάο (2-1).

Ο Δικέφαλος ήταν αποτελεσματικός στις δύο πρώτες φάσεις του δεύτερου ημιχρόνου και το σκορ έγινε 4-1. Ο Πινέδα στο 51’ νίκησε με κεφαλιά τον Ανέστη (3-1) και στο 55’ ο Αμραμπάτ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

«Είναι αλήθεια πως δε μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο από τους παίκτες μου. Έχουν την ευθύνη να κάνουν αυτό που ζητάω, είμαι χαρούμενος, ελπίζω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα, ο οποίος πρόσθεσε: «Μπορεί να δεχτείς γκολ όμως πρέπει να έχεις ηρεμία και συγκέντρωση για να αντιδράσεις. Αυτό που βλέπω από τα παιδιά είναι πως έχουν ψυχραιμία, βρίσκουν χώρους και γκολ».

Ο Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λιάβα, Πέδρο Ζοάο, Χατζηθεοδωρίδη, Σενγκέλια.

AEK: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (72’ Τσούμπερ), Άμραμπατ (72’ Φερνάντες Πάολο), Αραούχο (73’ Μάνταλος), Γκαρσία (72’ Φαν Βέερτ).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (19’ Λιάβας), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης (73’ Μόρσεϊ), Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας (74’ Μπουζούκης), Κολοβός (64’ Μάλης), Ξενιτίδης (64’ Σενγκέλια), Πέδρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter