Σούπερ Λίγκα 1: Εύκολα ο Ατρόμητος νίκησε τον Ιωνικό (2-0) που έπαιζε με 10 παίκτες από το 2’

Ο Ατρόμητος κατέκτησε εύκολα τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό (2-0) και ανέβηκε στους 22 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλος του παραμένει ουραγός της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΣΛ1.

Στο 2΄ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και απέβαλε τον Γκανέζο αμυντικό. Ο Ισλανδός φορ ανέλαβε στο 4’ την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και τον Ιωνικό κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι μέχρι το 59’ με τις επεμβάσεις του ο Χουτεσιώτης. Σε αυτό το σημείο του αγώνα έγινε το 2-0 με τον Ροτάριου και κάπου εκεί τελείωσε και η υπόθεση νίκη.

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντε Μποκ, Φριντγιόνσον, Κάνιας, Μάντζη.

Ατρόμητος: Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φρίντγιονσον (79’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Άοσμαν (55’ Φαντιγκά), Λοβέρα (29’ Κάνιας), Μάντζης.

**Ο Ιωνικός μέσω των social media άφησε «αιχμές» για τον ρέφερι του αγώνα Γ. Παπαδόπουλο αναφέροντας: «Επικίνδυνος, άσχετος, ανίκανος, ούτε για τοπικό! Για να μην κουράζεστε και τα λέτε εσείς ξανά,  χρησιμοποιούμε τα λόγια σας (ξέρετε εσείς) αυτή τη φορά για τον κύριο Παπαδόπουλο…».