Σούπερ Λίγκα 1: Εύκολα ο Ατρόμητος νίκησε τον Ιωνικό (2-0) που έπαιζε με 10 παίκτες από το 2’

Σούπερ Λίγκα 1: Εύκολα ο Ατρόμητος νίκησε τον Ιωνικό (2-0) που έπαιζε με 10 παίκτες από το 2’

Ο Ατρόμητος κατέκτησε εύκολα τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό (2-0) και ανέβηκε στους 22 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλος του παραμένει ουραγός της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΣΛ1.

Στο 2΄ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και απέβαλε τον Γκανέζο αμυντικό. Ο Ισλανδός φορ ανέλαβε στο 4’ την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και τον Ιωνικό κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι μέχρι το 59’ με τις επεμβάσεις του ο Χουτεσιώτης. Σε αυτό το σημείο του αγώνα έγινε το 2-0 με τον Ροτάριου και κάπου εκεί τελείωσε και η υπόθεση νίκη.

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντε Μποκ, Φριντγιόνσον, Κάνιας, Μάντζη.

Ατρόμητος: Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φρίντγιονσον (79’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Άοσμαν (55’ Φαντιγκά), Λοβέρα (29’ Κάνιας), Μάντζης.

**Ο Ιωνικός μέσω των social media άφησε «αιχμές» για τον ρέφερι του αγώνα Γ. Παπαδόπουλο αναφέροντας: «Επικίνδυνος, άσχετος, ανίκανος, ούτε για τοπικό! Για να μην κουράζεστε και τα λέτε εσείς ξανά,  χρησιμοποιούμε τα λόγια σας (ξέρετε εσείς) αυτή τη φορά για τον κύριο Παπαδόπουλο…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter