Σοκαριστικό περιστατικό bullying στον Βόλο: Έγδυσαν 7χρονο και έπαιζαν τρίλιζα στο σώμα του

Αδιανόητο περιστατικό bullying φέρεται να σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου, εις βάρος ενός μαθητή που είναι μόλις επτά χρονών και ήδη ζει έναν εφιάλτη.

Δείτε επίσης: Βόλος: Καταγγελία για σχολικό bullying σε 7χρονο μαθητή – Τον έγδυσαν και ζωγράφισαν στο σώμα του

Σύμφωνα με το Gegonota.news, η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ανάρτησή της ένας συμμαθητής του γιου της, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και χρησιμοποιούσε τα οπίσθια του, ως πίνακα, για να παίξει τρίλιζα.

Η μητέρα ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. Η ίδια περιγράφει πως «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμας «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τέλος, η μητέρα ανέφερε ότι «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ενώ αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Η ανάρτηση της μητέρας:

Γειά σας είμαι μητέρα ενός εφταχρονου παιδιού στο … δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας

Βόλου. Σημερα πήγα να αλλάξω τον μικρό να τον πάω στο πάρκο και ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται να πηγαίνει στο σχολείο καθώς σήμερα βρήκα γραμμένα με μαρκαδόρο στα οπίσθια του Χχοο από συγκεκριμένο μαθητή μεγαλύτερης τάξης που από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδυσει και να παίξει Τριλιζα σήμερα αλλά όπως μας είπε ο μικρός δεν είναι η πρώτη φορά αύριο έχουμε ραντεβού με την διευθύντρια να τον υποδείξει ο μικρός αν κάποια μανούλα έχει αναλογο περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή στο 698… πρέπει να μιλάμε και να συντονιστούμε όλες μας όσες τα παιδάκια μας πέφτουν θύματα τέτοιων πράξεων έχουν καταλήξει τα προαύλια να είναι πιο επικίνδυνα από την Ομονοια.

Διαβάστε επίσης: Έπεσαν σοβάδες και σε σχολείο του Βόλου – Έκλεισε πτέρυγα του κτιρίου

Ετικέτες