Σοκαριστικό δυστύχημα σε αεροδρόμιο στην Ατλάντα: Έσκασε ελαστικό αεροπλάνου και σκότωσε 2 εργαζόμενους

Σοκαριστικό δυστύχημα σε αεροδρόμιο στην Ατλάντα: Έσκασε ελαστικό αεροπλάνου και σκότωσε 2 εργαζόμενους

Ένα σοκαραστικό δυστύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα. Δύο εργαζόμενοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε στις εγκαταστάσεις συντήρησης τεχνικών λειτουργιών της Delta Air, στο διεθνές αεροδρόμιο, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Η Delta δεν διευκρίνισε το περιστατικό το πρωί της Τρίτης, αλλά η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι «συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και διεξάγει πλήρη έρευνα για να καθορίσει τι συνέβη».

Το συνδικάτο IAM επιβεβαίωσε ότι ένα ελαστικό αεροσκάφους εξερράγη στις εγκαταστάσεις συντήρησης. «Στεκόμαστε ενωμένοι με τους εργαζόμενους της Delta κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής και καλούμε τη Delta και τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν γρήγορα μια ενδελεχή έρευνα για το πώς συνέβη αυτό», ανέφερε η Ένωση IAM σε ανακοίνωσή της.

Το περιστατικό δεν είχε καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αεροδρομίου, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Η Delta πρόσθεσε ότι είναι «συντετριμμένη» και «ευγνώμων για τη γρήγορη δράση των πρώτων ανταποκριτών και των ιατρικών ομάδων στο σημείο».

Ο δήμαρχος της Ατλάντα Αντρέ Ντίκενς δήλωσε: «Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους των νεκρών υπαλλήλων της Delta. Οι σκέψεις μου είναι επίσης με εκείνους που τραυματίστηκαν και εύχομαι τη γρήγορη και πλήρη ανάρρωσή τους».

Αστυνομία, πυροσβεστική και ομάδες του αεροδρομίου βρίσκονται στο σημείο, δήλωσε ο δήμαρχος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter