Σοκ στον Βόλο: Πέταξε πιάτο με φαγητό στο κεφάλι της 63χρονης μητέρας της – Ήθελε χρήματα για ναρκωτικά

Σοκ στον Βόλο: Πέταξε πιάτο με φαγητό στο κεφάλι της 63χρονης μητέρας της – Ήθελε χρήματα για ναρκωτικά

Σοκ προκαλεί το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο με θύμα μία 63χρονη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 43χρονης κόρης της, καθώς όπως κατήγγειλε της πέταξε ένα γυάλινο πιάτο στο κεφάλι, όταν αρνήθηκε να της δώσει χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την 63χρονη, η κατηγορούμενη κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και έχει ενταχθεί σε πολλά προγράμματα απεξάρτησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε η μητέρα, τα τελευταία χρόνια έχει χειροτερέψει η κατάσταση της κόρης της, με την 43χρονη να εμφανίζεται ακόμα και στην δουλειά της και να προκαλεί προβλήματα, ζητώντας της χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά, ενώ έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά στο σπίτι όπου διαμένουν μαζί. Την ξυπνά τα άγρια χαράματα και της ζητά χρήματα, ενώ τόνισε πως, έχει επανειλημμένα υποστεί βία από την κόρη της. Πολλές φορές, αναγκάζεται με «βαριά καρδιά» να της δώσει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά, προκειμένου να την αφήσει ήσυχη έστω και για λίγο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα gegonotanews.gr.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν την ώρα που η 43χρονη έτρωγε στην κουζίνα, ζήτησε χρήματα από την μητέρα της η οποία αρνήθηκε να της δώσει. Πριν τελειώσει η μητέρα την πρότασή της, η κατηγορούμενη πέταξε το πιάτο που έτρωγε προς το μέρος της μητέρας της.

Η μητέρα, όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κόρης της ούτε θέλει να την διώξει από το σπίτι, ζητώντας από το δικαστήριο να διατάξει τον εγκλεισμό της 43χρονης σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης, προκειμένου να θεραπευτεί.

Στον χώρο του δικαστηρίου βρέθηκε και ένας 50χρονος φίλος της κατηγορουμένης, ο οποίος αν και δεν είχε κληθεί από το δικαστήριο για να καταθέσει, βρισκόταν εκεί για να υπερασπιστεί δια λόγου την φίλη του κατά της μητέρας της. Η 63χρονη, ανέφερε πως και εκείνος την είχε σταματήσει στον δρόμο και της ζητούσε χρήματα, συγκεκριμένα το ποσό των 200 ευρώ, ισχυριζόμενος πως η κόρη της τα είχε κλέψει από εκείνον.

Η 43χρονη, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως τίποτα από όλα αυτά δεν είχε συμβεί, ούτε είχε ασκήσει ποτέ βία σε βάρος της μητέρας της, πόσο μάλλον να της πετάξει πιάτο στο κεφάλι. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της, αποδίδοντας τες στο γεγονός ότι είναι το λιγότερο αγαπημένο παιδί από τα δύο που έχει η μητέρα της. Ισχυρισμός που τελικώς δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο επέβαλε στην 43χρονη ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να φύγει από το σπίτι όπου διαμένει με την μητέρα της, και να μην την πλησιάσει ξανά σε οποιονδήποτε χώρο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Διαβάστε επίσης

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Εύβοια: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον θείο του μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 38χρονος δράστης

Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα με ανέμους 260 χλμ./ώρα – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter