Σοκ στον Βόλο: Μαχαίρωσε γατάκι στη μέση του δρόμου (Σκληρές εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, από κάμερα ασφαλείας κτιρίου στον Βόλο, όπου ένας άνδρας φαίνεται να χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ένα αβοήθητο ζώο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο δράστης, πιθανότατα νεαρής ηλικίας, πλησιάζει από πίσω μία γάτα, την μαχαιρώνει στην κοιλιά και φεύγει.

Το ζώο προσπαθεί να ξεφύγει, κουτσαίνει και λίγα λεπτά αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

 

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το ρολόι δείχνει 22:29. Ο δράστης δεν υπολόγισε ούτε το πλήθος οχημάτων ούτε τον κόσμο που εκείνη την ώρα κυκλοφορούσε ακόμη στον δρόμο. Προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, χωρίς φόβο και πάθος, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό φρίκης ενημερώθηκε το πρωί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε να συγκεντρώνει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων, προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί, αλλά οι έρευνες και οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται. Οι αρχές εκτιμούν πως πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ – Πύραυλος έπεσε πάνω σε αυτοκινητόδρομο (Video)

Καταιγίδα πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ: «Θα το πληρώσουν» λέει ο Νετανιάχου – Η στάση των ΗΠΑ (Videos)

Ένας χρόνος πόλεμος στη Γάζα: Έκθεση για τις οδυνηρές επιπτώσεις σε γυναίκες και κορίτσια

Ετοιμάζουν στα μουλωχτά το μοίρασμα στο Αιγαίο – Επιβεβαιώνει τη διπλωματία «κλειστών θυρών» η βόμβα Ερντογάν

Ανάλυση Guardian: Η πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ πυροδοτεί την περιφερειακή σύγκρουση – Πάτημα στον Νετανιάχου για σκληρή απάντηση

Νέος Κόσμος: Τροχαίο με ΙΧ και σχολικό λεωφορείο – Τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδός

Ετικέτες