Σοκ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: Έκοψε έσοδα-χορηγίες η ΠΑΕ, έκτακτο ΔΣ στον ΑΟ

Σοκ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: Έκοψε έσοδα-χορηγίες η ΠΑΕ, έκτακτο ΔΣ στον ΑΟ

Δύσκολες ώρες για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά την απόφαση της ΠΑΕ να κόψει την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια, καθώς κι αυτή του μέλους για τα διαρκείας.

Τα τελευταία χρόνια η «πράσινη» ΠΑΕ, εκτός από την βοήθεια που παρείχε προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε αποφασίσει να στηρίζει οικονομικά τον Ερασιτέχνη και μέσω των εισιτηρίων της. Πώς γινόταν αυτό; Προκειμένου να αγοράσει ένας φίλαθλος ακόμα και ένα απλό εισιτήριο, θα έπρεπε να είχε βγάλει έναντι 10 ευρώ την κάρτα φίλου της «Μάνας του Λόχου», ενώ για τα διαρκείας θα έπρεπε να έχει την αντίστοιχη του μέλους που κάνει 50 ευρώ. Κάτι που ίσχυε και φέτος στις πρώτες ημέρες διάθεσης των διαρκείας της νέας σεζόν. Ο Ερασιτέχνης έβγαλε μάλιστα και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο, ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω… κάτω. Από το σύστημα αγοράς εισιτηρίων του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αφαιρέθηκε το υποχρεωτικό πεδίο για τις κάρτες φίλου και μέλους, προκαλώντας ερωτηματικά για τον λόγο της κίνησης αυτής. Το πλήγμα είναι ισχυρό στον προγραμματισμό του Ερασιτέχνη, ο οποίος πλέον αναθεωρείται, καθώς χάνεται μία σημαντικότατη πηγή εσόδων που πάνω της στηρίζονταν το μπάτζετ της χρονιάς.

Η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη και γι’ αυτό την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Άναψαν τα αίματα στην ξιφασκία: Άγριο φινάλε με ουρλιαχτά – «Με σκότωσαν οι διαιτητές» (Video)

«Εάν χρειαστεί θα φύγω σήμερα»: Γιατί απειλεί με παραίτηση ο προπονητής της Μπότεφ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Σπανούλης: «Έχω πίστη στην ομάδα – Βλέπω τη σπίθα στα μάτια τους και θυμάμαι τις δικές μας εποχές»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter