Σοκ στην Πάτρα: Βρήκαν γατάκι θαμμένο σε τσιμέντο – Το άκουσαν από το «κλάμα» του (Photos)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα το «θαμμένο» κάτω από το τσιμέντο γατάκι στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Πανεπιστημίου. Το γατάκι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και κατοίκων.

Σύμφωνα με το gnomip, το νιαούρισμά του κινητοποίησε το πρωί της Κυριακής τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μάταια έψαχναν να το βρουν για να το βοηθήσουν. Πίστευαν πως κάπου είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να βγει, αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα το έβρισκαν… τσιμεντωμένο κάτω από το πεζοδρόμιο.

Έψαξαν σε ένα ερειπωμένο κτήριο, μάταια όμως, γιατί άκουσαν το «κλάμα», αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν πουθενά το ζωάκι. Τελικά, κάλεσαν την Πυροσβεστική, και μετά από προσπάθειες με το γατάκι να τους «καθοδηγεί» έσκαψαν το σκαλί που είχε καλυφθεί με τσιμέντο την Παρασκευή – καθώς είναι σε εξέλιξη έργα στο σημείο – και το γατάκι σώθηκε.

Το κατατρομαγμένο ζωάκι (το οποίο πιθανότατα τρύπωσε κάτω από το σκαλοπάτι του σπιτιού που εφάπτεται με το πεζοδρόμιο κατά την ημέρα των εργασιών χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν) παρελήφθη από φοιτητές που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι το τύλιξαν με κουβέρτα γιατί έτρεμε, του έδωσαν τροφή και το κράτησαν στην αγκαλιά τους για ώρες, για να συνέλθει…

Διαβάστε σχετικά

Τέμπη: «Δεν θα ήθελα το παιδί μου να λύσει την άσκηση 11» – Η συγκλονιστική ανάρτηση από συγγενή θύματος

Προαναγγελία υποψηφιότητας από Κασσελάκη: «#Είμαι Εδώ – Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»

Cash or trash: O ψευδομάρτυρας της δήθεν σκευωρίας Novartis στην εκπομπή του Star (Video)

Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια» – «Αλαλούμ» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

«Ξένο σώμα» εδώ και καιρό ο Σαλμάς διαρρέει το Μαξίμου – Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Καλαφάτης στη Βουλή: «Ο Σαλμάς έθεσε εαυτόν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας» (Video)

Ετικέτες