Σοκ στην Ερμιόνη: Επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα μέσα σε προαύλιο σχολείου

Σοκ στην Ερμιόνη: Επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα μέσα σε προαύλιο σχολείου

Σοκάρει το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά μέσα σε προαύλιο σχολείου στην Ερμιόνη Αργολίδας, όπου δύο 17χρονοι μαθητές επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε 12χρονο, του ξύρισαν το μουστάκι και του άρπαξαν 2 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο διάλειμμα οι δύο μαθητές πλησίασαν το μαθητή της Α’ Γυμνασίου και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε μια φαλτσέτα την κόλλησε στο πρόσωπο του 12χρονου και στη συνέχεια του ξύρισε το μουστάκι. Του άρπαξαν από την τσέπη τα 2 ευρώ που είχε και σαν να μην συνέβαινε τίποτα πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.

Ο 12χρονος μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του και αυτοί με τη σειρά τους τις Αρχές, με αποτέλεσμα οι 17χρονοι να συλληφθούν για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και για παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο από τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων κατηγορουμένων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

 

Διαβάστε επίσης

Παλαιοχριστιανοί: Eμφανίστηκε ο πατέρας μετά το «ντου» στο νοσοκομείο – «Πήρα νόμιμα το παιδί – Δεν μας έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια» (Video)

Κόντρες Άδωνη – Μαξίμου με φόντο τα ερείπια του ΕΣΥ

Τζούλιαν Ασάνζ: Θα μιλήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά την αποφυλάκισή του

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter