Σοκ στη Βούλα: «Τις έφαγα για να μην χτυπάει το σκυλί» – Άνδρας επιχείρησε να πνίξει σκύλο και επιτέθηκε σε φιλόζωη (Video)

Σοκ στη Βούλα: «Τις έφαγα για να μην χτυπάει το σκυλί» – Άνδρας επιχείρησε να πνίξει σκύλο και επιτέθηκε σε φιλόζωη (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που βλέπει το φως τη δημοσιότητας, με άνδρα που επιχειρούσε να πνίξει σκύλο, στη συνέχεια να επιτίθεται και σε γυναίκα που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας Βούλας, περιέγραψε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, ο οποίος έφερε στο φως το βίντεο, όσα έζησε, όταν πήγε να παραδώσει το σκυλάκι το οποίο εντοπίστηκε στον δρόμο και μετά από έλεγχο για τσιπ, βρέθηκε ο κηδεμόνας του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν έφτασαν στο σημείο συνάντησης, το σκυλί έκανε κινήσεις να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια ακολούθησαν σκηνές χάους με τον άνδρα να χτυπάει το σκυλί και μετά τη γυναίκα που προσπαθούσε να το προστατέψει.

«Φτάνει το σκυλί, το σβερκώνει και αρχίζει να το κοπανάει με τρομερό μένος. Δεν είπε ούτε γεια, απλά επιτέθηκε στο σκυλί του. Προσπάθησα με τα χέρια μου να σταματήσω τα δικά του χέρια για να μην το κοπανάει άλλο. Τις έφαγα εγώ στο τέλος για να προστατέψω στο σκυλί. Όταν είπα “τι κανεις άστο”, με πιάνει από τα μαλλιά, μου ταράζει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και μου δίνει με τον βραχίονά του μια στον λαιμό μου» ανέφερε η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter