Σοκ στη Λέσβο: 13χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο συγχωριανούς της που ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο

Σοκ στη Λέσβο: 13χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο συγχωριανούς της που ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ένα 13χρονο κορίτσι σε χωριό της Λέσβου έφτασε στο σημείο ακόμη και να επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, ύστερα από βιασμό που υπέστη από δύο συγχωριανούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, καταγγέλλονται για τον βιασμό της ανήλικης. Η ανήλικη προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια του νησιού και συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για να υποβληθεί στον Εισαγγελέα –αφού οι καταγγελθείσες πράξεις είναι εκτός ορίων του αυτοφώρου- για να αποφασίσει η Δικαιοσύνη την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Β. Αιγαίου, οι καταγγελλόμενοι, γεννηθέντες το 2002 και το 2003, φέρονται να προσέγγισαν το ανήλικο κορίτσι και να το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητό τους, για μια βόλτα κοντά σχετικά με την περιοχή που μένει με την οικογένειά της.

Εκεί κατήγγειλε η ίδια το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ότι έλαβε χώρα η αποτρόπαια πράξη του βιασμού, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι δράστες φέρονται να μαγνητοσκόπησαν την πράξη τους και ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, απειλώντας το θύμα με τη δημοσιοποίηση του υλικού.

Το έγκλημα που συνετελέστηκε σε βάρος του νεαρού κοριτσιού την ώθησε ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας, εξαιτίας της ντροπής και της πίεσης που αισθανόταν από τον εκβιασμό. Η 13χρονη βρήκε το θάρρος να μιλήσει για όσα έγιναν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, καταγγέλλοντας το περιστατικό στους γονείς της, οι οποίοι στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Ο Δένδιας κλείνει την πόρτα στον Μητσοτάκη: «Δεν είναι στις προθέσεις μου» να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη στη ΔΕΘ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πύρρειος νίκη Ανδρουλάκη – Τα δύσκολα είναι μπροστά

Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου – Σκέψεις για ακύρωση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

Ισραήλ: Διαψεύδονται οι πληροφορίες πως σκοτώθηκε ο αρχηγός του IDF Ερζί Χαλέβι σε χτύπημα με drones

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε: «Οι Αριστεροί ξέρουν να παίρνουν λαιμό, κανονικό λαιμό» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter