Σοκ με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction – «Συμπεριφερόταν περίεργα» (Photos)

Άνθρωποι συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο όπου ο πρώην τραγουδιστής των One Direction Liam Payne βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε από μπαλκόνι (AP Photo/Natacha Pisarenko)

Σοκ έχει προκαλέσει στους fans του συγκροτήματος One Direction, ο θάνατος πρώην μέλους του συγκροτήματος, Λίαμ Πέιν, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Κόστα Ρίκα, ενώ σύμφωνα με την La Nación, πριν το τραγικό περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία κάνοντας λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Ο θάνατος του τραγουδιστή επιβεβαιώθηκε από τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και συγκεκριμένα στον περίβολο του ξενοδοχείου, που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου καλλιτέχνη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήταν ήδη νεκρός»

Ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, επικεφαλής του κρατικού ιατρικού συστήματος έκτακτης ανάγκης, είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Todo Noticias της Αργεντινής ότι ο Πέιν έπεσε σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου.

«Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε μια ομάδα έκτακτης ανάγκης και επιβεβαίωσε τον θάνατο αυτού του άνδρα που αργότερα μάθαμε ότι ήταν από ένα μουσικό συγκρότημα. Από την πτώση του είχε σοβαρά τραύματα ασυμβίβαστα με τη ζωή. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να γίνει τίποτα, ήταν ήδη νεκρός», είπε ο Κρεσέντι.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.

Ο Πέιν επισκέφτηκε την Αργεντινή μαζί με τον Νάιαλ Χόραν, επίσης πρώην μέλος των One Direction, ο οποίος εμφανίστηκε στο Movistar Arena της πόλης του Μπουένος Άιρες στις 2 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Με δάκρυα στα μάτια θαυμαστές έξω από το ξενοδοχείο

Εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο το απόγευμα της Τετάρτης (16/10), όπου η ατμόσφαιρά ήταν βαριά.

Οι fans του Πέιν στέκονταν σοκαρισμένοι, πολλοί από αυτούς δακρυσμένοι καθώς παρηγορούσαν ο ένας τον άλλον. Άλλοι κοιτούσαν το ξενοδοχείο, του οποίου όλες οι κουρτίνες ήταν κλειστές.

«Αισθάνομαι συντετριμμένη. Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί είχα δεχθεί πολύ εκφοβισμό στο σχολείο μου και τα τραγούδια του με βοηθούσαν. Είμαι συντετριμμένη. Ήρθα μόλις έμαθα τα νέα», είπε η 26χρονη θαυμάστρια Martina Belaustgui. «Τον είδα στο σόου του Niall πριν από μερικές εβδομάδες. Τραγουδούσε και χόρευε και χοροπηδούσε», πρόσθεσε.

«Τον γνώρισα όταν ήμουν 12 ετών. Ήταν με την οικογένειά του και του ζήτησα μια φωτογραφία. Ήταν τόσο ωραίος. Ήμουν τόσο ντροπαλή. Προσπάθησε να μου μιλήσει αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα. Το μετανιώνω», είπε η 25χρονη θαυμάστρια Mariana Pinto στον Guardian.